Haittaako, jos nainen ei osaa seksissä olla päällä? Miesraati vastaa: "Kyseessä on yhteinen nautinto"

Millaisia seksiasentoja voisi suosia, jos alapää on löysä tai penis liian suuri? 2:05
Millaisia seksiasentoja voisi suosia, jos alapää on löysä tai penis liian suuri?

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys miehille: Harmittaa, kun en osaa ratsastaa. Mies joutuu aina 'tekemään työt'. Päällä-asento on jotenkin niin rankka, ja paikat tulevat kipeäksi. Haittaako miestä, jos nainen ei ole päällä? Onko tämä asento mielestäsi ihana? En tiedä, mitä voisin sen tilalla tehdä", kysyy nimimerkki harmistunut.

Näin miehet vastasivat

"Haittaa. Mielestäni seksi on helposti hyvin suorituskeskeistä, kun itse joutuu tekemään kaiken työn. Sitä myötä tulee myös suorituspaineet, kun itse on se, jolla kaikki paine aktin onnistumisesta on."
– Mies, 26, parisuhteessa

"Jos miehenä joutuu AINA tekemään kaikki työt, on selvää, että siihen kyllästyy."
– Mies, 27, avioliitossa

"Jos olet suhteessa kyseisen miehen kanssa, en usko, että mies harmistuu, jos sanot hänelle, että et osaa. Voitaisiinko harjoitella pikkuhiljaa? Tai jos et halua oppia asentoa tai se ei sinulta luonnistu, kysy, haittaako, jos ei harrastettaisi seksiä siinä asennossa."
– Mies, 24, parisuhteessa

"Jos ei ratsastaminen suju, puhu asiasta. Kyseessä on yhteinen nautinto, joten kumppani varmasti osaa auttaa oikeaan rytmiin, jolloin tekemisestä tulee nautinnollista molemmille. Ja eipä se välttämättömyys ole se ratsailla olokaan, asentoja kun on satoja."
– Mies, 34, ei suhdestatusta

"Ratsastus on ihana asento, opettele se. Vähän kerralla. Miehesi nauttii varmasti."
– Mies, 41,  sinkku

"Ihan sama, miten saa, kunhan vaan saisi. Asennolla ei niin väliä; se, missä nainen nauttii, eniten kiihottaa eniten, mutta enhän minä niistä mitään tiedä."
– Mies, 50+, avioliitossa

"Itseäni ei haittaisi. Onhan nainen päällä mukava asento, mutta itse juurikin haluan tehdä työt. Mies kiihottuu usein katselemalla ja kuuntelemalla. Joten anna näitä. Pidä ääntä (huutamatta) ja 'tarjoa' itsesi hänen katseelleen."
– Mies, 38, avioliitossa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat