Naiset paljastavat, millaisesta esileikistä nauttivat – "toimii joka kerta"

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10

Millainen on hyvä esileikki? Naiset paljastivat, millaisista toimista nauttivat ennen itse yhdyntää.

Yllä olevalla videolla keskustellaan naisen orgasmista.

Hyvä esileikki on etenkin naisille tärkeä asia, sillä perinpohjainen lämmittely valmistelee seksiin nautinnollisella tavalla.

– Tutkimukset ovat osoittaneet, että naiset tarvitsevat keskimäärin 18 minuuttia esileikkiä ollakseen tarpeeksi kiihottuneita seksiä varten, seksologi Emily Morse kertoo Popsugar-sivustolla.

On kuitenkin hyvä muistaa, että jokainen nainen nauttii esileikistä eri tavoin. Health-sivusto kysyikin naisilta, millaisia asioita he arvostavat esileikin aikana.

Intohimoista suutelua

"Rakastan kunnon suutelusessiota! Se on yksinkertaista, mutta toimii joka kerta, ja kielten kosketus kiihottaa minua melkein välittömästi. Jos mukana on vähän kaulan ja korvan näykkimistä ja nuolemista, se on mahtavaa myös. Kun kumppanini ja minä teemme tällaista esileikkiä pitkään, innostun todella seksiä varten; odotus kasvattaa molempien kiihotusta. Se voi olla joskus nautinnollisempaa kuin yhdyntä itse."

Tuhmat puheet

"Olen hyvin verbaalinen, ja haluan kuulla, mitä kumppanini aikoo tehdä minulle, ja kuinka kiihotan häntä. Se alkaa yleensä tekstiviesteillä ja eskaloituu, kun olemme yhdessä. Eräällä exälläni oli tapana sanoa mitä yksityiskohtaisimpia asioita minusta: "Minulla alkaa seistä metrossa, kun vain ajattelenkin meitä makoilemassa yhdessä alasti jälleen" tai "Minulla on niin kova ikävä takapuoltasi, hiuksiasi ja huuliasi." Kun kumppani alkoi puhumaan tuhmia, minustakin tuntui turvalliselta sanoa takaisin, kuinka seksikkäänä häntä pidin ja kuinka paljon häntä halusin."

Kuivatoimintaa

"Rakastan kunnon kuivapaneskelua. Tiedän, että se kuulostaa ällöttävältä, mutta jokin siinä, kun odottaa seksiä ja tuntee, kuinka vaatteet ja iho hankaavat toisiaan vasten, saa minut käynnistymään."

Suuseksi tuo orgasmin

"Minusta tuntui ennen oudolta, kun poikaystäväni antoi minulle suuseksiä, mutta nyt se on säännöllinen osa esileikkirutiiniamme. Suoraan yhdyntään ei oikein tee minulle mitään, mutta suuseksi tuo minulle aina orgasmin. Teemme sitä ensin, joten kun olen lähellä orgasmia, alamme harrastamaan seksiä. Sillä tavoin olemme molemmat (toivottavasti) valmiita saamaan orgasmin. Lisäbonus: Liukuvoiteelle ei ole tarvetta, kun suuseksi on osa esileikkiä."

Fantasiaa

"Suosikkiesileikkini on fantasian toteuttaminen. Kumppanillani ja minulla oli tapana esittää, ettemme tunteneet toisiamme baarissa. Tuntemattomien esittäminen oli jännittävää ja kiihotti minua todella. Se oli myös mukavaa, koska tiesin, että olin turvassa, koska olin kumppanini kanssa. Fantasian eläminen tuotti parasta seksiä; luulen, että odotus oli se, mikä teki siitä niin kuumaa."

"Sain orgasmin nopeammin kuin koskaan"

"Parhaan kokemani esileikin aikana suutelin intohimoisesti kumppaniani sängyllä, kun hän nousi ylös, veti vartaloni sängyn reunalle ja alkoi antaa suuseksiä minulle. Sain orgasmin nopeammin kuin koskaan aiemmin. Luulen, että kyse oli yhdistelmästä rajuutta, halua tyydyttää minut ja siitä, että hän oli niin itsevarma siinä, mitä teki."

Antaa ja saada

"Suosikkini on se, että olen hänen vierellään ja annan hänelle suuseksiä samalla, kun hän sormettaa minua. Se toimii kummallekin, joten se on parasta esileikkiä minulle. Antaminen samalla, kun saa, on järjettömän nautinnollista."

Lähde: Health

Lue myös:

    Uusimmat