Naiset paljastavat, mitkä ovat seksiasennoista yliarvostetuimpia: "Miten voisit saada orgasmin...?

Amerikkalaisnaiset paljastivat, mitä seksiasentoja ja muita seksileikkejä hehkutetaan heidän mielestään turhan paljon.

Jokainen ihminen määrittelee hyvän seksin eri tavoin. Se, mistä sinä saat nautintosi, voi olla ystävällesi asia, jota hän ei kokeile enää koskaan.

Health-sivusto kyselikin naisilta mielipidettä siitä, mikä asento tai asia kuvitellaan usein seksikkäämmäksi kuin, mitä se on. Sivuston haastattelemat amerikkalaisnaiset paljastivat oman inhokkinsa seksileikkien joukosta.

69

Ei liene yllättävää, että surullisenkuuluisa 69 on päässyt tälle mustalle listalle. Miesten suosikki on monen naisen inhokki. Jo aiemmin olemme kertoneet naisten inhokkiasentojen listauksesta, jossa aika monta ääntä meni juurikin tälle nimenomaiselle asennolle.

Näin Health-sivuston haastattelema nainen kuvaili asentoa:

"Yök – tämä on todella kuvottava. Kun olin nuorempi, pidin sitä 'coolina'. Molemmat saavat! Olemme niin tasa-arvoisia makuuhuoneessa! Mutta aikuinen nainen ei halua antaa samaan aikaan kuin saa. Miten voisit saada orgasmin, kun sinusta tuntuu, että samaan aikaan tukehdut ja haluat yökkäillä? Ei kiitos." 

Rantaseksi

Elokuvissa rannalla sekstailu näyttää aina romanttiselta ja ihanalta, mutta eräs nainen kuvailee touhuja toisin.

"Siihen sisältyy paljon suunnittelua, mikä tarkoittaa, ettei se ole romanttista tai spontaania, niin kuin sen 'kuuluisi olla', ja jos et ota pyyhettä mukaan, saat hiekkaa paikkoihin, joissa ei koskaan pitäisi olla hiekkaa."

Takaapäin

Takaapäin-asento on sekin monen miehen – ja toki monen naisenkin – suosikki, mutta kaikki eivät pysty nelinkontin rentoutumaan.

"Voisiko joku selittää minulle, miksi kaikki miehet haluavat tehdä sen takaapäin? Se ei ole koskaan nautinnollista minulle, ja käytän koko sen ajan miettiessäni, milloin olemme valmiita tämän vaiheen kanssa voidaksemme palata touhuihin kasvotusten. Lisäksi minusta tuntuu, että ilmaa työnnetään koko ajan sisääni, ja sitten heti, kun liikun tai käännyn ympäri, se tulee kaikki ulos! Emätinpieruja! Ei kiitos."

Jos seksi takaapäin ei ole sinunkaan juttusi, lue, miten voisit tehdä asennosta hieman paremman.

Suihkuseksi

Seksi suihkussa voi kuulostaa jo ajatuksena niin älyttömältä – saati sitten vaaralliselta –, ettei sen kokeilu herätä innokkaita tuntemuksia.

"Voisinpa sanoa, että seksi suihkussa, on kamalinta, jota olen harrastanut, mutta totuus on, etten ole ikinä saanut itseäni edes kokeilemaan. New Yorkin suihkut ovat pieniä, kaikki suihkut ovat liukkaita ja kaikki se vesi tarkoittaa, että kostun kaikkialta paitsi sieltä, missä se olisi tarpeen."

Ruokaa sänkyyn

Myös ruokaleikit sängyssä näyttävät elokuvissa hauskoilta, mutta leikkien jälkeen jonkun pitää siivota sotkut.

"Mitä seksikästä oikeastaan on siinä, että yltäpäältä ruoassa? Toki se voi visuaalisesti olla siistiä minuutin (kaikki lukioni pojat fantasioivat siitä Varsity Bluesin kohtauksesta, jossa oli kermavaahtobikinit), mutta lopputulos on tahmeaa sotkua. Ja kuka siivoaa sen sotkun? Minä. Ei kumppanini. Minä. Joten sen koko ajan minä vain ajattelen, kuinka vaikeaa on saada kaikki se suklaa pois kivoista lakanoistani. Siinäpä vasta kiihotuksen tappaja."

Anaaliseksi

Anaaliseksi on monen kielletty haave, mutta toiset haluaisivat jättää sen suosiolla väliin.

"Kaikki miehet, joiden kanssa olen ollut, ovat painostaneet anaaliseksiin. Kokeilin sitä viimein aviomieheni kanssa, kun olimme olleet yhdessä vuosia, ja se oli niin epämukavaa ja epänautinnollista minulle – huolimatta runsaasta määrästä liukuvoidetta. Olin koko ajan vainoharhainen siitä, että häneen tulisi kakkaa, mikä ei ole mitään sellaista, mitä haluaisi ajatella seksin aikana. Ymmärrän, että se on ikään kuin tabu, mikä voi olla houkuttelevaa, mutta se tuntuu niin yksipuoliselta, mitä nautintoon tulee, etten vain ole sinut sen kanssa."

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Artikkeli on uusinta viime vuodelta.

Lähde: Health

Lue myös:

    Uusimmat