10 asiaa, joita miehet vihaavat naisten suosimassa seksiasennossa: "Ei kenenkään lempiasento"

Monen naisen suosikkiseksiasento saa tylytystä miestoimittajalta.

Cosmopolitan.com-sivuston miespuolinen toimittaja Frank Kobola kokosi yhteen 10 kohtaa, joita miehet hänen mukaansa vihaavat naisten suosimassa lähetyssaarnaaja-seksiasennossa, jossa mies on naisen päällä.

Kobolan mukaan asennosta löytyy liikaa miinuspuolia, vaikka monen muun vastaavan kyselyn lisäksi esimerkiksi kondomivalmistaja SKYN Condomsin tekemän kyselyn mukaan lähetyssaarnaaja oli asennoista suosituin. Kyselyyn vastasi yli 3000 iältään 18–34-vuotiasta miestä ja naista.

Naiset ainakin tykkäävät! Naisille suunnatun Women's Health -sivuston mukaan naiset pitävät tästä asennosta siksi, että se tuntuu intiimiltä ja pitää sisällään paljon katse- ja ihokontaktia. Vaikka orgasmi yhdynnässä on monelle naiselle harvinainen tilanne, lähetyssaarnaajassa se on mahdollista siksi, että miehen lantio osuu sopivasti klitorikseen.

Ilmeisestä suosiosta huolimatta miestoimittaja keksi asennosta jopa kymmenen miehiä turhauttavaa asiaa.

– Lähetyssaarnaaja. Se on vain... Mitä voin sanoa? Se on huono, Kobola aloittaa artikkelinsa ja jatkaa kymmenellä syyllä, jotka saavat miehen inhoamaan tätä kyseistä asentoa.

1. Ei paljon nähtävää

Kobolan mukaan asento ei tarjoa paljon toimintaa. Miehet kun ovat äärimmäisen visuaalisia seksin aikana, ja vaikka silmiin tuijottelu seksin aikana on romanttista, se ei ole kovin värähdyttävää.

– Rakastamme katsoa ihania kasvojasi, mutta saamme nähdä ne aina, kun menemme päivälliselle tai harjaamme hampaita yhdessä peilin ääressä. Tässä on kyse seksistä, erityisesti alastomuudesta, hän toteaa.

Kobolan mukaan liki kaikki muut asennot tarjoaisivatkin miehelle paremmat näkymät naisvartaloon.

2. Hengitätte toisianne päin

Tämän läheisyyden joku voisi laskea hyväksikin puoleksi, mutta Kobolan mukaan se riippuu siitä, mitä olette viimeksi syöneet. Lähetyssaarnaaja valkosipulituorejuustoisen bagelin jälkeen on kieltämättä huono idea, puhumattakaan lähetyssaarnaajasta flunssaisen kumppanin kanssa.

3. Hän tekee kaiken työn

Lähetyssaarnaaja ei ole laiskan miehen asento. Tyypillisesti tässä asennossa jumppailu tarkoittaa nimittäin, että mies tekee kaiken työn. Ehkä mies heräsi vasta ja kumppani haluaisi vain hieman aamuseksiä vähällä vaivalla, mutta sitä samaa saattaa mieskin haluta. Ja miehelle lähetyssaarnaaja on "vähän vaivan" vastakohta.

Kannattaisiko kuitenkin antaa mahdollisuus? Lue naisen mielipide lähestyssaarnaajasta: Seksikolumni: Tästä seksiasennosta nainen nauttii oikeasti eniten

4. Se on liian tylsä

Lähetyssaarnaaja voi tuntua tylsältä, koska se on kaikkien mielestä seksiasentojen oletusarvo: yksinkertainen ja mutkaton. Tällä tavalla vanhemmat harrastavat seksiä. Jopa isovanhempasi harrastavat näin seksiä. 

5. Asento ei ole ihanteellinen, jos mies on vankkarakenteinen

Mies murskaa sinut painonsa alle hiljalleen, työntää sinua patjaan hengittäen raskaasti ja hikoillen päällesi. Se ei välttämättä ole totta, mutta jos hän on itse vaivaantunut ruumiinrakenteestaan, hän saattaa pyöritellä päässään tällaista ajatusta. Hän saattaakin itse olla itsensä pahin vihollinen. Voi toki olla, että ajatus ei ole vain hänen päässään, vaan niin tapahtuu oikeasti.

6. Mitä miehen pitäisi tehdä käsivarsillaan?

Miehen käsivarsille ei oikein ole mitään ihanteellista paikkaa lähetyssaarnaajan aikana. Hän voi laittaa ne naisen alle tai sivuille, mutta se tuntuu kiusalliselta. Punnerrusasento puolestaan voi tuntua liian jäykältä.

7. Se ei luultavasti ole miehen suosikkiasento

Kobolan mukaan tämä voisi olla rohkea väite, "jos ei fakta olisi se, ettei lähetyssaarnaaja ole kenenkään lempiasento".

8. Miehen pitää tehdä aina jotain päällään ja kasvoillaan

"Hän ei voi vain olla ja tuijottaa sinua seksin aikana. Vain sarjamurhaajat tekevät niin."

Kobolan mukaan parhaita asentoja ovat ne, joissa voi painaa menemään ilman huolen häivää. Lähetyssaarnaajassa tämä ei miehen mukaan onnistu, sillä miehen pitää jatkuvasti olla suutelemassa tai työntämässä päätään naisen kaulaan tai jotain muuta. 

– Hän ei voi vain olla ja tuijottaa sinua seksin aikana. Vain sarjamurhaajat tekevät niin.

9. Saatat rikkoa hänen tärykalvonsa

Jos hänen päänsä todella on kaulallasi ja olet äänekästä sorttia, saatat huutaa suoraan hänen korvaansa hekuman huipulla. Toki hän tällöin tietää ainakin sen, että nautit. 

– Toisaalta, nyt hänellä on tinnitus.

10. Harrastatte seksiä kirjaimellisesti päällekkäin

– Missä luovuus? Missä vaivannäkö? Ajattelette siinä, että "Okei, haluamme painaa sukupuolielimemme yhteen, miten saavutamme sen, emmekä mitään muuta? Ai, makaa päälläni." Kurottakaa tähtiin, ihmiset, Kobola kannustaa.

***

Lue myös:

    Uusimmat