Seksiasiantuntija Nadia paljastaa: "En ole koskaan tehnyt tätä ennen" ja muut valheet, joita naiset kertovat sängyssä

Miten reagoit, jos miehellä ei seisokaan? Naiset vastaavat 0:30
Miten nainen reagoi miehen erektio-ongelmiin? Suomalaisnaiset vastaavat videolla.

Seksiasiantuntija paljastaa, millaisia valheita naiset kertovat sängyssä.

Australialainen Nadia Bokody on tullut tunnetuksi rohkeista seksiä käsittelevistä kirjoituksistaan ja ulostuloistaan. Seksiasiantuntijaksikin kutsuttu Nadia on esimerkiksi jyrähtänyt avioliiton olevan luonnotonta, kertonut kannustavansa poikaystäväänsä katsomaan pornoa sekä kokeillut rohkeasti "nakurintsikkatrendiä". Nainen on myös selittänyt, miksi "useimmat miehet ovat surkeita sängyssä" ja opastanut miehiä naisen kiihottamiseen. 

Hiljattain suorapuheinen Nadia paljasti australialaisen News.com.au-sivuston kolumnissaan, millaisiin valheisiin naiset sortuvat makuuhuoneessa.

– En ole koskaan tavannut naista, joka ei olisi valehtelija, Nadia aloittaa kirjoituksensa.

Nadia Bokody.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Etsi minulle nainen, joka ei..."

Tämä ei naisen mukaan tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö naissukupuoli kykenisi puhumaan totta. Nadia nimittäin uskoo, ettei naisia vain juuri kannusteta siihen.

– Etsi minulle nainen, joka ei ole sanonut anopilleen, että tämä on "tervetullut käymään milloin tahansa", väittänyt, että "ei se haittaa", kun ystävä on palauttanut jotain rikkinäisenä, tai kertonut pomolleen kykenevänsä työntekoon, vaikka samaan aikaan kipristelee menkkakivuissa, Nadia kirjoittaa ja toteaa, että etsimiseen saattaisi mennä tovi.

Nadia uskoo, että naiset ehdollistetaan laittamaan omat tarpeensa sivuun muiden miellyttämiseksi jo pienestä pitäen. Eipä siis ihme Nadian mielestä, että paikka, jossa teeskentelyä tapahtuu eniten, on juuri makuuhuone. Nadia viittaa esimerkiksi vuonna 2018 julkaistuun tutkimukseen, jossa havaittiin, että vain puolet naisista kertoo kumppaneilleen, jos yhdynnän aikana tuntuu kipua.

Seksiasiantuntija huomauttaa, etteivät kivun tuntemukset ole kuitenkaan ainoa asia, joista naiset saattavat olla epärehellisiä sängyssä. Tässä lisää valheita, joihin naiset saattavat sortua!

"Olen tulossa!"

– Pitää todeta, että vaikka en ole koskaan tavannut naista, joka ei olisi ujosti myöntänyt teeskennelleensä orgasmin, en ole vielä tavannut miestä, joka ei olisi vakuuttunut siitä, että jokainen nainen, jonka kanssa hän on ollut sängyssä, on nauttinut kliimaksin kiljuen, Nadia kirjoittaa havaitsemastaan ristiriidasta.

Seksiasiantuntijan mukaan miehillä on tapana perustella väitettään tietämyksellään.

On "tiettyjä merkkejä", joista sen [orgasmin] huomaa, mies julistaa (ei niitä ole), ja joka tapauksessa hän "ehdottomasti tietäisi", jos ei se olisi aito, koska hän on niin perillä naisten vartaloista, Nadia selittää, mutta huomauttaa samaan hengenvetoon, että itse asiassa vuonna 2019 julkaistun kyselyn mukaan liki 60 prosenttia miehistä ei edes osannut paikallistaa vaginaa anatomisesta kuvasta.

Nadian mukaan miesten itsevarmuus osoittaa vain sen, että naiset teeskentelevät sängyssä uskottavasti.

– Jos katsoo kaikkia protestoivia miehiä suurin piirtein minkä vain "teeskentelemisestä" kertovan artikkelin kommenttiosiossa, Oscareita pitäisi jakaa kaikista uskottavista esityksistä, joita olemme tarjonneet.

Nadia kuitenkin muistuttaa naisia siitä, ettei teeskentelyyn kannattaisi sortua.

– Vaikka se on tehokas taktiikka huonon seksin lopettamiseksi, tämä valhe levittää virusta, joka tunnetaan nimellä Miehet, Jotka Luulevat Olevansa Luojan Lahja Naisille Sängyssä, Mutta Oikeasti Ovat Surkeita Seksissä.

"Sinulla on niin iso"

Nadia pitää miehen peniksen koon liiottelua klassikkovalheena ja uskoo sen olleen käytössä jo kivikaudella.

– Tätä valhetta käytetään yleensä miehille, joilla on PPS (Pienen Peniksen Syndrooma). 

Peniksensä koosta epävarmat ja näin ollen jatkuvaa hyväksyntää hakevat miehet uskovat Nadian oletuksen mukaan siihen, että iso penis on nopea reitti naisen orgasmiin. Aiemmin Nadia onkin kirjoittanut siitä, miksei iso penis ole kuitenkaan niin vaikuttava kuin miehet itse uskovat.

"En ole koskaan tehnyt tätä ennen"

Tätä valhetta naiset käyttävät Nadian mukaan silloin, kun miehen maskuliinisuus roikkuu sen varassa, että hänen seksikumppaninsa on avannut siveysyönsä yöksi vain häntä varten.

– Yhtä tehokkaisiin versioihin kuuluvat: "Olet ainoa mies, jonka olen antanut tehdä tuon minulle", "tämä on ensimmäinen yhden illan juttuni" ja "en yleensä tee näin", Nadia luettelee.

Kyse ei Nadian mukaan ole siitä, että mies olisi epävarma itsestään.

– Hänen aivonsa eivät vain pysty sietämään tietoa siitä, että nainen olisi ollut vuorovaikutuksessa toisten mieshumanoidien kanssa ennen häntä. Hän on myös pettymys seksuaalisesti, joten hänestä olisi parempi, ettei meillä olisi mitään, mihin verrata häntä, Nadia tylyttää.

Tämä miestyyppi pitää seksiasiantuntijan mukaan paljon seksiä harrastaneita naisia "käytettyinä" ja kertoo sen mielellään naisille, jotka antavat hänelle pakit Tinderissä. Tästä huolimatta hän odottaa seksikumppaninsa tekevän tuhmia ja tietävän, mitä tekee sängyssä.

"Minulla on matala libido"

Nadia uskoo, että suurin osa naisista on jossain vaiheessa elämäänsä käyttänyt tätä valhetta, jotta hänen ei tarvitsisi harrastaa seksiä. Seksiasiantuntijan mukaan syy on järkeenkäypä.

– Kun meille opetetaan, että naiset, jotka nauttivat seksistä ovat "lutkia", eivätkä "vaimomateriaalia", ja seksikokemuksemme ovat musertavasti pettymyksen aiheuttavia ja kivuliaita, ei ole yllättävää, että niin moni meistä on tullut johtopäätökseen, ettei "pidä niin kovin paljon seksistä".

Nadia uskoo kuitenkin, että johtopäätös on väärä.

– On todennäköisempää, ettei hän pidä huonosta seksistä. Ja se, että kertoo aviomiehelle libidonsa kuolleen, on mahtava tapa olla kärsimättä sitä enää.

Nadia kuitenkin muistuttaa, etteivät naiset kerro valheitaan huvikseen.

– Kerromme niitä samasta syystä, kun pakotamme hymyn kasvoillemme tuntemattomalle kadulla,  jätämme puolet ruoastamme lautaselle, vaikka olemme vielä nälkäisiä ja pyydämme anteeksi, kun viemme tilaa.

– Seksuaalisen halumme olemassaolon kieltäminen on yksi monista tavoista, joilla olemme ehdollistuneet olemaan välittämättä hyvinvoinnistamme ja kyseenalaistamaan omat vaistomme. Eikä se ole vain vale, jota kerromme miehille. Se on vale, jota kerromme itsellemme, Nadia päättää kirjoituksensa.

Lue lisää aiheesta seksi ja parisuhde!

Lähde: News.com.au


Lue myös:

    Uusimmat