Vipinää petipuuhiin! Näillä vinkeillä teet tutusta asennosta entistä paremman

Sama asento illasta toiseen voi alkaa tuntua puuduttavalta, mutta pienillä muokkauksilla se kaikista perinteisinkin asento voi jälleen olla sihisevän kuuma!

Perinteinen lähetyssaarnaaja on monen mielestä se paras ja turvallisin asento. Mutta kun samaa asentoa toistaa illasta toiseen, saattaa tuntea houkutusta hylätä se kokonaan. Älä tee niin. Nosta sen sijaan kuumuustasoa pienillä muokkauksilla, ja muistat taas, miksi lähetyssaarnaaja saattaakin olla asennoista parhain.

Women's Health -sivusto pyysi seksiasiantuntijoilta vinkkejä naisille lähetyssaarnaajan viilaamiseen entistä paremmaksi.

Testaa nämä vinkit kumppanisi kanssa:

1. Nouse ylemmäs. Käytä tyynyä apunasi, jotta saat nostettua takapuolesi ylemmäs. Näin mies pääsee syvemmälle, vakuuttaa seksitutkija Beverly Whipple Turgersin yliopistosta.

2. Purista tiukasti. Kun laitat jalat tiukasti kiinni yhteen, penis stimuloi klitoristasi enemmän, vinkkaa puolestaan seksiterapeutti Ian Kerner, She Comes First -kirjan kirjoittaja.

3. Halaa. Kiedo kätesi miehen ympärille, ja vedä hänen vartalonsa tiukasti kiinni omaasi. Tämä lisää läheisyyden tunnetta, Kerner sanoo.

4. Pidä kiinni. Ota kiinni miehen lanteista, jotta se oletkin sinä, joka määrää tahdin.

5. Tuplaa voittomahdollisuutesi. Tyydytä itseäsi samalla, kun mies puuhaa päälläsi.

6. Ota katsekontakti. Kun pidät hänen katseensa tiukasti kiinni omassasi, ja näet hänen jokaisen reaktionsa... Se on enemmän kuin kuumaa, olette pian liekeissä!

7. Kokeile sitomista. Ottakaa huivi tai solmio (tai käsiraudat) ja sitokaa sinun kätesi yläpuolellesi. Mies saa määrätä tahdin.

8. Suudelkaa enemmän. Ei ole muuta asentoa, jossa huulenne olisivat enemmän lähellä toisiaan. Voitte suudella koko session ajan, vinkkaa Kerner.

9. Piiskaa vähän. Jos haluat olla oikein tuhma, anna vähän piiskaa. Taputa miestä takapuolelle kevyesti osoittaaksesi, kuinka kiihottunut olet.

Lue myös:

    Uusimmat