Mainos

Syyttäjä vaatii Cannonball-jutussa yhteensä 65,5 vuotta vankeutta

Syyttäjä Piia Vottonen vaatii pitkiä rangaistuksia Cannonballin ammuskelujutussa. Syyttäjän mukaan syytteet murhan yrityksistä ja tapon yrityksistä ovat tulleet maanantaina alkaneen oikeudenkäynnin aikana toteennäytetyiksi. Pääsyytettyjen yhteenlaskettu vankeusvaatimus on siis 65,5 vuotta.

Syyttäjä vaatiin Cannonballin presidentille, asekersantille, kahdelle täysjäsenelle ja prospect-jäsenelle kullekin 10 vuoden vankeustuomiota kahdesta murhan yrityksestä.

Avustajan pitivät vaatimuksia liian kovana. Prospect-jäsenen avustajan mukaan oikea rangaistus olisi ehdollinen rangaistus ja yhdyskuntapalvelu.

Jengistä eronneelle 35-vuotiaalle syyttäjä vaatii viidestä tapon yrityksestä 8 vuoden vankeustuomiota ja tämän kaverille 7,5 vuotta.Eronneen avustaja Jaakko Tuutti piti kahdeksan vuoden vaatimusta täysin ylimitoitettuna.

- Alle kaksi vuotta olisi oikea rangaistus tekoo nähden.

Päätös kahden viikon päästä

Kyse on toukokuisesta ammuskelusta, jossa syyttäjän mukaan Cannonball-jengiläiset yrittivät kostaa kahdelle jengistä eronneelle miehelle. Eronneet ampuivat takaisin. Syytetyt ovat kiistäneet murhan ja tapon yritykset.

Syyttäjän mielestä Cannonball-jäsenten rangaistuksia on kovennettava, koska ne on tehty rikollisjengin jäsenenä

Käräjäoikeus antaa päätöksen kahden viikon päästä eli 21.lokakuuta.

Cannonball-oikeudenkäynti - maanantai:

Tiistai:

Keskiviikko:

Torstai:

Perjantai:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.