Mainos

Cannonball-jutussa naisetkin riidoissa

Jos miehillä oli riitaa, niin myös naisilla. Poliisin esitutkinta-aineistosta selviää, että Cannonballin johtajan avovaimo ja jengistä eronneen 35-vuotiaan miehen vaimo olivat ottaneet yhteen keväällä yökerhossa. Tuolloin 35-vuotias oli vielä jengin jäsen.

- [35-vuotiaan vaimo] haukkui minut huoraksi jokunen kuukausi sitten ravintola Tigerissa, presidentin avovaimo kertoi poliisikuulustelussa heinäkuussa. - Syytä en tiedä. En halunnut tapella kapakassa. Kerroin vain tästä [presidentille]. Minulle ei jäänyt mitään hampaankoloon tästä asiasta.

Mitään poliisijuttua ei tästä tullut, eikä kumpikaan naisista ole muutenkaan syytteessä jutussa.

Presidentti kertoi 35-vuotiaan vaimon saaneen porttikiellon jengin tallille.

- Ymmärtääkseni avovaimoni otti erävoiton, presidentti sanoi.

- [35-vuotiaan] vaimo oli haukkunut avovaimoni huoraksi. Keskustelin [35-vuotiaan] kanssa asiasta ja kerroin, että jos ei huutamiseen ole faktaa, niin vaimo ei tule enää kerholle tai kerhon juhliin. Meillä oli selvästi eri versiot tapahtuneesta ja kehotin [35-vuotiasta] selvittämään asian. Siihen asti päätökseni oli voimassa.

"Avovaimo mukana kokouksissa"

35-vuotias jengistä eronnut mies ihmetteli tilannetta.

- Loppuaikana alkoi tuntua, että kerhossa oli naispresidentti, 35-vuotias sanoi poliisikuulustelussa. Hän tarkoitti presidentin avovaimoa.

- Hän osallistui kokouksiin, aukoi päätään täysjäsenille ynnä muuta, mies kertoi.

- Kokouksissa käsiteltiin jopa "tyttöjen baaritappeluita". Taisin mainita [presidentille] jossakin vaiheessa hamekankaan ostamisesta.

Cannonballin jäsenten ja eronneiden välit kylmenivät tulitaistelun asteelle toukokuussa. Juttua puidaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Cannonball-oikeudenkäynti - maanantai:

Tiistai:

Keskiviikko:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.