Mainos

Cannonball-oikeudenkäynti: Vankipuhelut kuumensivat tunteita

Cannonball-jutun käsittely päättyi torstai-iltana lämmenneissä tunnelmissa. Syynä olivat tutkintavankien kesäkuussa soittamat puhelut.

Cannonball-puolustuksen puolella oli epäilty, että poliisi antoi kesäkuussa tahallaan jengistä eronneen 35-vuotiaan soittaa tutkintavankina puheluja tutuille. Puolustus epäili, että näillä oli tarkoitus saada vauhtia juuri viritettyihin puhelinkuunteluihin. Osittain näin kävikin.

Syyttäjä Piia Vottonen ilmoitti, että 35-vuotias oli saanut soittaa poliisin valvonnassa muutaman juttuun liittymättömän puhelun, joiden yhteydessä oli vahingossa lipsahtanut yksi vanha tekstiviesti tai haamusoitto.

Cannonballin presidentin asianajaja Ari Halonen piti puhelujen sallimista hyvin poikkeuksellisina. Seuraavaksi Vottonen ilmoitti, että myös presidentti oli saanut soittaa tutkintavankina poliisin valvonnassa.

Tämä sai 35-vuotiaan huomauttamaan salin toiselta puolelta äänekkäästi presidentille: - Ai poikkeuksellista… Ky**ä!

Krp:n asiantuntija todisti

Illalla kuultiin myös keskusrikospoliisin jengiasiantuntijaa, joka kertoi Cannonballin olevan krp:n luokituksen mukaan rikollinen moottoripyöräjengi.

Hän totesi puolustusten kysymyksiin kuitenkin, ettei Cannonball ole vaarallisimpia jengejä. Esimerkiksi yhtään Cannonballin jäsentä ei ole tuomittu henkirikoksista.

Cannonball-oikeudenkäynti - maanantai:

Tiistai:

Keskiviikko:

Torstai:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.