Miehet paljastavat selvät merkit: Tästä tietää, että nainen on saanut orgasmin

Reddit-käyttäjät paljastivat, mitkä merkit kertovat heille, että seksikumppani on päässyt hekuman huipulle.

Toisinaan käy niin, että naiset teeskentelevät orgasminsa. Olipa kyse omasta mielialasta tai miehen taitamattomuudesta, sellaista sattuu. Toisinaan orgasmi tulee oikeasti, mutta sen mukana ei tule ilotulituksia ja suoraa huutoa, joista voisi päätellä, että hekuman huippu todella on saavutettu. Ninpä moni mies joutuukin välillä pohtimaan, pääsikö seksikumppani hekuman huipulle vai ei.

Elite Daily -sivusto kokosi Reddit-käyttäjien kokemuksia siitä, mitkä merkit he ovat todenneet varmoiksi signaaleiksi siitä, että nainen on tosiaan saanut orgasmin.

Näin miehet kertoivat Reddit-sivustolla:

"Hän näyttää siltä kuin saisi kohtauksen."

"Minun (seksikumppanini) saa käytännössä minikohtauksen ja alkaa tärisemään ja huutamaan."

"Minun (kumppanini) vapisee näkyvästi, menee joskus kerälle sikiöasentoon ja tuijottaa minua hymyillen samanaikaisesti kaukaisesti ja keskittyneesti."

"Hänen jalkansa jännittyvät, ja jos minä olen päällä, hän nostaa lantiotaan minua kohti. Ja hän alkaa täristä. Se on selvä merkki."

"Pystyn sanomaan, milloin tyttöystäväni saa orgasmin, sillä hän joko vapisee tai jännittyy (tai molempia, asennosta riippuen), voihkii pitkään ja joskus tarttuu minuun ja suutelee minua ja kliimaksin jälkeen hänen lihaksensa rentoutuvat ja hän hengittää ulos."

"Sen vain tietää. Se tuntuu erilaiselta. Jalat tärisevät, kädet hikoilevat."

"Koska hän likimain kuristaa minut reisillään, hitto vie."

"Minun (kumppanini) lakkaa hengittämästä muutamaksi sekunniksi juuri ennen orgasmia. Joten hän on hyvin äänekäs, ja sitten hän hiljenee, jännittyy ja hiljalleen alkaa taas hengittää. Hänen jalkansa tärisevät yleensä paljon tuossa vaiheessa."

"Hän kostuu todella paljon."

"Meidän pitää vaihtaa lakanat."

"Hän kuulostaa ohuella jäällä kävelevältä pelästyneeltä ihmiseltä."

"Vääntely, puristelu ja voihkiminen ovat melko varmoja merkkejä."

"Hän kertoo minulle, että on saamassa, hän kertoo, kun sai sen, hän kertoo, kun ei ole saamassa, jotta voin itse tulla, milloin vain olen valmis. Siitä huolimatta nautimme toisistamme ja yritän huomioida sen, mikä saa hänen olonsa tuntumaan hyvältä, ja hän huomioi myös minut. Toimii melko hyvin."

"Olemme olleet yhdessä tarpeeksi kauan, joten kommunikoimme koko prosessin ajan. Olemme varmaan parempia kommunikoimisessa seksin aikana kuin silloin, kun emme harrasta seksiä."

"Hän kiittää minua ja makaa vierelläni. Jos hän kiittää ja nousee ylös, tiedän, ettei se ollut totta."

***

2:23

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja