Nadia kokeili somessa puhuttaneita "nakurintsikoita" – haastavalla tehtävällä myös puolensa: "Ehdottomasti itsetuntoa kohottavaa"

Onko uusi alusvaatetrendi hitti vai huti?

Seksikolumneja kirjoittava ja näin seksiasiantuntijaksikin tunnustettu Nadia Bokody, 34, on tuttu vahvoista mielipiteistään. Nadia on esimerkiksi todennut, ettei ole luonnollista harrastaa seksiä saman ihmisen kanssa kerta toisensa jälkeen. Hän on myös kertonut syynsä sille, miksi kannustaa poikaystäväänsä katsomaan pornoa.

Nyt Nadia innostui puolestaan kokeilemaan uusinta alusvaatetrendiä, somessa puhuttaneita "nakurintaliivejä" journalismin nimissä, kuinkas muutenkaan.

”Rintaliivit” ja niistä koostuva alusvaatesetti ovat käytännössä narua ja pieniä kangaspalasia, jotka peittävät strategiset paikat, kuten nännit ja genitaalialueen – jos peittävät. Nadia esimerkiksi kertoi julkaisemansa Instagram-kuvan yhteydessä joutuneensa muokkaamaan kuvasta nänninsä pois, sillä rintaliivit eivät niitä peittäneet.

– Käytännössä alusvaateala on keksinyt tavan saada rahaa ihmisiltä antamatta heille oikeastaan juurikaan materiaalia pidettäväksi, Nadia kertoo australialaisella News.com.au-sivustolla.

Nadia. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nadia toteaa, että ennen kyseisen rintaliivisetin kokeilua, tarpeettoman monimutkaisin asia tähän mennessä oli koota Ikean kirjahylly vuonna 2013. Nyt vastaus on toisenlainen.

Naisen alusvaatekokeilu ei nimittäin sujunut täysin mutkattomasti.

– Löysin itseni kamppailemasta monimutkaisen solkia ja remmejä sisältävän systeemin kanssa, jonka ostin 320 dollarilla maanantaiaamuna journalistisen tutkimustyön nimessä, nainen kirjoittaa.

"Puoliksi uteliaana, puoliksi kiihottuneena"

Koska Nadialla on oma yritys, hänellä on onneksi vapaus valita omat työaikansa.

– Jos minun olisi pitänyt olla toimistolla yhdeksään mennessä, olisin ollut auttamattoman myöhässä siksi, että olin sotkeentunut omien rintaliivien olkaimieni muodostamaan hämähäkinverkkoon.

Varttia ja muutamia kirosanoja myöhemmin Nadian poikaystävä tuli kuitenkin yllättäen kotiin lompakkonsa unohdettuaan. Niinpä Nadia käytti tilaisuuden hyväkseen ja pyysi tätä apuun.

– "Mitä sinulla on ylläsi?" hän kysyi kulmakarvojaan kohottaen – puoliksi uteliaana, puoliksi kiihottuneena, Nadia muistelee.


Nakualusasut ovat puhuttaneet somessa. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kymmentä minuuttia myöhemmin alusasusetti oli oikein asennettuna paikoillaan. Nadia kertoo tunteneensa oloksi tekonahka-asussaan yllättävän sensuelliksi ja valmiiksi harrastamaan seksiä työasuisen poikaystävänsä kanssa kello 9.30 maanantaiaamuna.

– Ehkä kaikki vaiva, jonka se oli vaatinut, olisikin sen arvoista, Nadia kertoo pohtineensa.

Poikaystävä ei kuitenkaan ollut vakuuttunut.

"Älä käsitä minua väärin. Näytät kuumalta. Mutta hitto vie, siinä on paljon remmejä. Kuinka minun pitäisi päästä sinne sisään", mies totesi.

"Naiset käyttävät alusvaatteita enemmän itseään kuin miehiä varten"

Nadia päätti kuitenkin nauttia asustaan ja sen tuomasta tuhmasta olosta loppupäivän.

– Nautinnollinen tietoisuus siitä, että minulla oli jotain seksikästä piilotettuna verkkareitteni alle oli ehdottomasti itsetuntoa kohottavaa. Se vahvisti myös teoriaani siitä, että naiset käyttävät alusvaatteita enemmän itseään kuin miehiä varten.

Nadia itse sai alusasun lahjoituksena, mutta olisiko satasten arvoinen alusasusetti kannattava sijoitus?

– Totta puhuen poikaystäväni pitäisi minua viehättävänä, vaikka ylläni olisi säkki. 320 dollarin merkkialusvaatesetti ei ole välttämätön, jotta hänet saisi sille tuulelle. Toisaalta kävi ilmi, että kun tehtävä sisältää materiaalin poistamista vartaloltani, hän on yllättävän paljon motivoituneempi tekemään sen loppuun kuin millaisena olen koskaan nähnyt häntä Ikean huonekalun kanssa.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat