Himot ovat alkaneet hyytyä, kun seksi on aina samaa jyystöä – mikä neuvoksi? Naiset vastaavat

0:35
Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Eikö parisuhde ole joustamista puoleen ja toiseen?

Minä olin joskus hyvin rohkea, ja kokeilunhaluinen, ja himokas, kunnes nykyisen kumppanini kanssa halut alkoivat hiipua. Minä rakastan suuseksin antamista että vastaanottamista, esileikkejä ja lämmittelyä. Puolisoni on taas enemmän nopean toiminnan kaveri, sormea sisään ja kovakouraisesti noin minuutin ajan, ja sitten pannaan. Onhan se yhdyntä itsessään tietty ihanaa, mutta himot ovat alkaneet hyytyä, kun tiedossa aina samaa jyystöä.

Olen yrittänyt puhua hänen kanssaan asiasta, mutta tuloksetta. Kaikilla meillä taitaa olla hyvin erilainen libido ja toiveet seksuaalisesta kanssakäymisestä, mutta missä toisen huomioonottaminen? Eli: onko ok vaatia tai loukkaantua, mikäli mieheni ei täytä toiveitani?

Hygienia on kunnossa, joten tuskin siitä kiinni. Rakastava ja lojaali mies kyseessä, joka muuten kyllä huomioi, siksi en ole tehnyt asiasta mitään numeroa, sillä tuntisin olevani liian vaativa. Olisiko vinkkejä tilanteeseen?" kysyy nimimerkki Alma 27.

Näin raati vastasi

"On ihan naurettavaa pelätä olevansa liian vaativa, jos haluaa hyvää seksiä. Itsellänikin oli hetken tällainen mies, joka vain räpläsi ja rynkytti, eikä tajunnut mistään mitään. Ei siitä mitään tullut. Naiset suostuvat tinkimään omasta nautinnostaa miesten vuoksi, mikä on kyllä outoa."
– 50, sinkku

"Kysy, voitaisiinko kokeilla jotenkin eri tavalla tällä kertaa. Jos se käy, niin ota johto ja hienovaraisesti opeta miestäsi, että toisinkin voi tehdä. Jos ei suostu, niin sitten voit jo aikuisten oikeasti kysyä, mistä kiikastaa. Samaten voit myös avoimesti kertoa, että 'kovakouraisuus' ei ole ihan sitä, mitä rakastelulta toivoisit, eli voisiko mies olla kiirehtimättä ja toimia hellävaraisemmin."
– 53, onnellisesti naimisissa

"En katselisi tällaista ukkoa hetkeäkään. Ihme, että olet jaksanut. Hänhän käyttää sinua lähinnä tavanomaista monimutkaisempana itsetyydytyslaitteena, jota täytyy teennäisen huomioinnin vuoksi ropeloida kolmen sekunnin ajan ja siinä se vaivannäkö sitten olikin.

Jos mies on 'muuten mukava', kannattaa vakavasti pohtia, aiotko elää tällaisen seksielämän kanssa 5, 15 tai 55 vuotta. Tätäkö haluat elämältäsi? Mitä sanoisit tyttärellesi, jos hänellä olisi tällainen mies? Entä mitä ajattelet 70-vuotiaana elämästäsi, kun katsot sitä taaksepäin ja olet käyttänyt viimeiset vuosikymmenet tällaiseen 'seksiin'? Kokemukseni mukaan nämä eivät miksikään muutu, varsinkaan, kun näemmä puhuminen ei auta. Pahoittelen."
– 34, avoliitossa

"On ok vaatia joustavuutta ja omien toiveiden toteuttamista. Ei seksi voi aina olla vain toisen halujen ja mieltymysten toteuttamista. Ei ole myöskään mitään velvollisuutta harrastaa omasta mielestä epätyydyttävää seksiä, jos keskustelu ei auta ongelmaan."
– 27, parisuhteessa

"Kyllä seksin pitäisi olla molempia osapuolia tyydyttävää. Mitäpä jos ensi kerralla roplailun loputtua ja miehen alkaessa siirtyä työntöhommiin, ilmoitatkin lempeästi, ettet ole vielä valmis? Selitä, että esileikki mahdollistaisi kostumisen ja sitä kautta nautinnollisemman seksin. Jotenkin sinun täytyisi saada mies ymmärtämään, että et nauti. Luulisi sen saavan miehen motivoitumaan. Tai kerro, että haluat kokeilla jotain uutta ja sido hänen kätensä ja ota ohjat omiin käsiisi, kiipeä vaikka päälle istumaan."
– 24, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen –nainen, miten vastaisit siihen?

Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

Kysymys:

"Miksi naiset aina puhuvat, että haluavat seksissä tehdä 'jotain spesiaalia', vaikka todellisuudessa se menee niin, että nainen haluaa seksiä aina vain siinä yhdessä asennossa? Haluatko ja harrastatko oikeasti villiä vaihtelua makuuhuoneessa, vai onko seksi rutiinia ja 'vaihtelu' tapahtuu vain fantasioissa?" kysyy nimimerkki Ee.

Vastaa tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja