Seksiasiantuntija paljastaa taktiikan, jolla saat naisen kiihottumaan: "Harva asia on niin tehokas kuin..."

Tunnetko taktiikan naisen halujen sytyttämiseksi? Seksiasiantuntija kertoo vinkkinsä.

Australialainen Nadia Bokody on tullut tunnetuksi erityisesti rohkeista seksiä käsittelevistä kirjoituksistaan ja ulostuloistaan. Nadia on esimerkiksi sanonut avioliiton olevan luonnotonta, kertonut kannustavansa poikaystäväänsä katsomaan pornoa sekä kokeillut rohkeasti "nakurintsikkatrendiä". Hiljattain nainen selitti, miksi "useimmat miehet ovat surkeita sängyssä".

Nyt Nadia on kirjoittanut News.com.au-sivustolle ajatuksiaan naisen halusta.

Navigoitko rikkinäisellä kompassilla?

Aina ei ole tiedetty, mistä naisen halut kumpuavat. Nadian mukaan moni mies "navigoikin rikkinäisellä kompassilla". Salaisuus halujen sytyttämiseen löytyy kuitenkin naisen aivoista. Seksiasiantuntija viittaa aiheesta kirjoja kirjoittaneen Naomi Wolfin kutsumaan "aivot-vagina-silmukkaan".

– Eli maallikon termein, tiedämme nyt, että vaginamme vaikuttavat suoraan aivoihimme ja päinvastoin, Nadia kirjoittaa ja jatkaa:

– Tämä tarkoittaa, että jos olet mies, joka haluaa seksiä tänään, sinun pitäisi tehdä muutama asia, joilla madallat kumppanisi stressitasoja. Hämärä valaistus, pehmeä musiikki, hieronta ja nauru ovat kaikki todistettuja kortisolin vastustajia, valtavan hyödyllisiä laittamaan nainen tilaan, jossa kiihottuminen on mahdollista.

Kortisoli tunnetaan stressihormonina.

Pitkitä odotusta

Nadia kehottaa lähettämään seksikkäitä tekstiviestejä pitkin päivää. Viesteissä kannattaa ennemmin kertoa, kuinka kuumalta nainen näytti aamulla kotoa lähtiessään, kuin pyytää tuomaan vessapaperia kotimatkalla. Tämä "kasvattaa suuresti mahdollisuuksiasi toimintaan", Nadia vinkkaa.

Nadia huomauttaa, kuinka supersuosittu 50 Shades of Grey -kirjasarja onnistui valloittamaan lukuisat naiset luomalla seksuaalisviritteistä odotusta päähenkilöiden välille ennen itse päätapahtumaa. Tätä kannattaa testata myös tosielämässä. Kun kasvatat jännitystä seksiviesteillä, hienovaraisella epäsäännöllisellä kosketuksella, esileikillä ja tunnelmaa kohottavilla asioilla, kuten kynttilänvalolla ja romanttisella musiikilla, pääset käsiksi aivot-vagina-silmukkaan.

– Itse asiassa, harva asia on niin tehokas aktivoimaan naisen seksuaalisen kiihottumisen kuin se, että suhtaudut parisuhteeseesi kuin olisitte jälleen lukiossa, kun pitkitetty suutelu ja hipelöinti olivat parasta, Nadia vinkkaa ja muistelee kaiholla, kuinka hänen oma lukioaikainen poikaystävänsä onnistuikin herättämään himot pussailusessioiden aikana.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat