Seksiasiantuntija kritisoi avioliittoa: "Ei ole luonnollista harrastaa seksiä saman ihmisen kanssa yhä uudelleen"

Polyamoriaa ilman mustasukkaisuutta? 6:33

Seksipositiiviseksi feministiseksi itsensä luokitteleva Nadia ei usko, että yksiavioisuus on ihmisen DNA:ssa.

Yllä olevalla videolla asiaa polyamoriasta.

Entinen seksiaddikti, seksistä paljon kirjoittava ja seksiasiantuntijaksi tunnustettu Nadia Bokody, 34, on tuttu vahvoista mielipiteistään. Hän on esimerkiksi kertonut lopettavansa ystävyyksiä, jos ystävä saa vauvan. Lisäksi hän on tyrmännyt täysin halailun parisuhteessa

Nyt Bokody kertoo vastustavansa myös avioliittoa. Jo aiemmin nainen on myöntänyt sortuneensa itse pettämään, koska "pystyi siihen".

"Ei luonnollista"

SheSaid-sivustolle seksistä kirjoittavan australialaisnaisen mielestä koulutetut aikuiset, jotka päättävät mennä naimisiin, ovat hölmöjä. Tämä siksi, ettei yksiavioisuus naisen mielestä yksinkertaisesti ole osa ihmisen DNA:ta, Bokody toteaa sivustolle kirjoittamassaan mielipiteessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bokody oli itse naimisissa melkein vuosikymmenen. Nyt nainen on kuitenkin kääntänyt kelkkansa avioliiton järkevyydestä.

– Ei ole luonnollista harrastaa seksiä saman ihmisen kanssa yhä uudelleen, Bokody kirjoittaa.

"Suurempi mahdollisuus kuolla lento-onnettomuudessa..."

Bokodyn mukaan tutkimukset osoittavat, ettei ihmisiä ole luotu pysymään yhden ihmisen rinnalla koko elämää. Hän toteaa tutkimusten osoittavan, että yli kolmannes avioliitoista kokee uskottomuutta ja parhaillaankin yksi viidestä pettää nykyistä kumppaniaan. Pitkäkestoinen uskollisuus ei vain ole DNA:ssa, hän perustelee.

Bokody kuitenkin toteaa, ettei hänen mielipiteensä ole tarkoitus oikeuttaa pettämistä. Uskottomuutta nainen kutsuu suureksi petokseksi siihen itsekin syyllistyneenä. Hän huomauttaa silti, että todennäköisyydet eivät ole sen puolella, että elämästä selviäisi joutumatta petetyksi.

– On kirjaimellisesti suurempi mahdollisuus kuolla lento-onnettomudessa kuin onnistua pääsemään kuolinvuoteelleen ilman, että ainakin yksi kumppani olisi pettänyt elämän aikana.

"Olen hyvin onnellinen yksiavioisessa parisuhteessa"

Bokody on kuitenkin itse parhaillaan onnellinen parisuhteessaan.

– Vaikka en usko avioliittoon instituutiona, olen hyvin onnellinen yksiavioisessa parisuhteessa. En tunne tarvetta julistaa paperilla tai kirkossa, että parisuhteemme on virallinen, jotta se tarkoittaisi jotain, Bokody sanoo Metro-sivustolle.

Bokody huomauttaa, että ihmiset elävät nykyään kauemmin kuin aiemmin, joten yhden ja saman kumppanin kanssa pitäisi myös jaksaa kauemmin kuin ennen, jos vihkivalojaan aikoo kunnioittaa.

Bokody kehottaa kokeilemaan moderneja versioita parisuhteesta, kun polyamoriaa, avointa suhdetta tai yksinkertaisesti sinkkuutta.

Lähteet: SheSaid, Metro, The Sun

***

Lue myös:

    Uusimmat