Oletko huomannut tämän yksityiskohdan pakastimessasi? Asiantuntija paljastaa mystisten kiskojen oikean käyttötarkoituksen

Facebookissa käydään debattia kylmälaitteista löytyviin "nyppylöihin" liittyen, kertoo australialaismedia news.com.au.

Video: Soodalla puhdistat myös kodin seinät – katso vinkit!

Jääkaappiin ja pakastimeen tai niiden sisältöön ei kiinnitä sen suurempaa huomiota kiireisen arjen keskellä.

Myös niiden puunaaminen on suuritöinen askare, ja siksi moni siivoaakin jääkaapin ja pakastimen muuton tai ison kevät- ja joulusiivouksen yhteydessä.

Mutta, oletko koskaan kiinnittänyt huomiota kylmälaitteen sisustan muotoiluun?

Eräs nainen jakoi vastikään Facebookissa tekemänsä huomion, joka liittyi hänen pakastinlokeroonsa – ja tarkemmin ottaen sen varusteluihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kuinka vanha olit, kun huomasit, että nämä kiskot pakastimen pohjalla ovat siksi, että ne pitävät lihapaketit pystyssä, nainen tiedusteli kuvan yhteydessä.

Havainnollistaakseen saamansa älynväläyksen, nainen latosi pakastimeensa useamman lihapaketin siistiin riviin kyljelleen.

Viraaliksi nousseesta huomiosta syntyi kiivas keskustelu

Kuva herätti ihmisten kiinnostuksen, ja kaikilla tuntuu olevan jokin mielipide naisen tarkkasilmäiseen huomioon liittyen.

Vaikka kommentoijien joukosta löytyi kasapäin epäilijöitä, moni kuvan nähneistä oli hölmistyneitä: olivatko he käyttäneet vuosikausia pakastintaan väärin?

– Nyt noille kiskoille löytyi selitys, eräs kommentoi.  

– Epäilen tätä teoriaa. Ne ovat ennemminkin ilmankierron vuoksi, jotta pakastimessa oleva tavara ei jää kiinni pohjaan, yksi puolestaan ehdotti.

Asiantuntija paljastaa oikean käyttötarkoituksen

Australialaissivusto new.com.au halusi selvittää, mihin käyttötarkoitus kiskoilla todella on. He haastattelivat aiheen tiimoilta kodinkoneisiin erikoistunutta asiantuntijaa.

Ekspertin mukaan pakastimen pohjassa olevat harjanteet edesauttavat kylmälaitteen ilmankiertoa ja pitävät elintarvikkeet raikkaina. Hän myös kertoo niiden helpottavan laitteen puhdistamista.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: news.com.au

Lue myös:

    Uusimmat