Lähde: Valtteri Bottaksen sopimus julkaistaan huomenna – Nico Rosberg jakoi huhun Toto Wolffin toimistossa järjestetystä tilaisuudesta

Ranskalaisen Canal+:n tietojen mukaan Alfa Romeo julkistaa huomenna maanantaina Valtteri Bottaksen sopimuksen.

Bottaksen siirtymistä Alfa Romeolle ja George Russellin siirtoa hänen paikalleen Mercedekselle on pidetty jo pitkään niin selvänä asiana, että niitä kutsutaan tätä nykyään varikon huonoiten pidetyiksi salaisuuksiksi.

Russellin Mercedes-sopimukseen liittyen omat vihjauksensa ovat esittäneet jo Russell ja Bottas itse sekä Mercedes-pomo Toto Wolff, joka on tehnyt sen vieläpä useampaan otteeseen.

Russellin Mercedes-sopimus julkaistaan Canal+:n mukaan päivä sen jälkeen, kun Alfa Romeo on tiedottanut Bottaksen sopimuksesta – siis tiistaina.

Sky Sportsin asiantuntijana toimiva ex-kuski Nico Rosberg löi omalta osaltaan vettä myllyyn kertomalla suorassa lähetyksessä "huhusta", jonka hän oli kuullut Hollannin GP:n varikolla.

– George Russellista puheen ollen... Kuulin huhun, jonka mukaan eräs tietty striimauspalvelu kutsuttiin Toto Wolffin toimistoon kuvaamaan sopimuksen allekirjoittamisen. Tällainen huhu kiertää varikolla, Rosberg sanoi Simon Lazenbyn ja Jenson Buttonin kanssa jutustellessaan.

Striimauspalvelulla Rosberg viittaa Netflixiin, joka on viime vuosina ikuistanut F1-sarjan tapahtumia omaan Formula 1: Drive to Survive -sarjaansa.

Espanjalaistoimittaja Noemí de Miguel jakoi aiemmin tänä viikonloppuna Twitter-tilillään kuvan Wolffin, Russellin ja Alfa Romeon tallipäällikön Frederic Vasseurin tapaamisesta Mercedeksen tiloissa.

Lue myös:

    Uusimmat