Valtteri Bottaksen ja George Russellin kommentit ovat kuin yö ja päivä – vertailu tallipomoihin tekee pelin selväksi: "Parempi olla hiljaa"

Valtteri Bottas ja George Russell saivat Hollannissa GP-viikonlopun alkaessa taas kerran vastailla kysymyksiin tulevaisuudestaan. Jos molemmat vetivät vielä viikko sitten Spassa erittäin niukkaa mutta yhtenäistä kommentointilinjaa, nyt tilanne oli muuttunut tältä osin merkittävästi.

Mediassa esillä olleiden tietojen perustella Russellista on tulossa Lewis Hamiltonin tallikaveri Mercedeksellä, kun taas Bottaksesta ollaan leipomassa uransa lopettavan Kimi Räikkösen korvaajaa Alfa Romeolla.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoi viime viikonloppuna, että päätös Hamiltonin tallikaverista on jo tehty. Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur taas sanoi torstaina C Moren haastattelussa, että heidän tuleva kokoonpanonsa ei ole vielä selvillä.

– Emme vielä tiedä. Olen sanonut aiemminkin, että tärkeintä oli saada Kimin päätös. Nyt meillä on se ja otamme seuraavan askeleen. Meidän täytyy tehdä sopimukset seuraavien viikkojen aikana.

Oletteko jo tehneet sopimuksen Valtterin kanssa?

– Emme. Voit katsoa minua silmiin.

Kun tallipäälliköiden lausuntoja vertaa kuljettajien tuoreisiin kommentteihin, alkaa näyttää entistäkin selvemmältä, miten tuolileikissä käy.

– Kyllä. Tiedän, missä ajan ensi kaudella, Russell sanoi.

Russellilta kysyttiin vielä, milloin hän oli saanut tietää asiasta.

– Suullisesti ennen Spata. En aio istua täällä valehtelemassa. Totuus on, että ei ole mitään julkistettavaa, mutta tiedän, missä ajan ensi kaudella. Kuulin siitä juuri ennen Belgian GP:tä.

Bottaksen tilanne on huomattavasti epäselvempi.

– Ei viitsi heittää vettä myllyyn mihinkään suuntaan. Parempi olla hiljaa tässä vaiheessa. Vielä katsotaan viimeiset palikat kuntoon tulevaisuutta varten. Niin kuin sanoin pari kolme viikkoa sitten, että kaikki näyttää hyvältä ja menee juuri siihen suuntaan, mihin minä haluan. Tällä hetkellä olen iloinen ja innostunut, mitä tuleman todennäköisesti pitää. Se on tärkeintä. En pysty juuta enkä jaata sanomaan mistään, Bottas pyöritteli.

Lue myös:

    Uusimmat