Lipsauttiko Toto Wolff vahingossa George Russellin Mercedes-siirron? Tarkkakorvaiset panivat merkille tallipomon paljastavan kommentin

F1:ssä eletään mielenkiintoisia aikoja, kun viimeisetkin tallit yrittävät saada ensi kauden kuljettajakuvionsa selväksi. Suurin mielenkiinto kohdistuu siihen, mitä tapahtuu Mercedeksen, Williamsin ja Alfa Romeon välillä. 

Kolmatta kauttaan Williamsilla ajavaa George Russellia viedään ensi kaudeksi Mercedekselle Lewis Hamiltonin tallikaveriksi, mutta vaikka huhut ovat voimistuneet viikko viikolta, Mercedes ei ole vielä vahvistanut nuoren britin sopimusta.

Tallipäällikkö Toto Wolff on kuitenkin paljastanut, että Mercedes on jo tehnyt päätöksen ensi kauden toisesta kuljettajastaan. Russell puolestaan kertoi torstaina Hollannissa, että hän sai viime viikonloppuna Belgiassa kuulla, missä ajaa ensi kaudella. Valtteri Bottas sen sijaan antoi ymmärtää, että hänen tulevaisuutensa ei ole vielä kiveen hakattu.

Tältä pohjalta näyttää entistäkin selkeämmältä, että Russell toden totta siirtyy ensi kaudeksi Mercedekselle. Varsinkin, kun Wolff vielä paljasti perjantaina – mitä ilmeisimmin täysin vahingossa – että Williamsilla on paikka vapaana ensi kaudeksi.

– Meidän täytyy katsoa vapaita paikkoja Alfa Romeolla ja Williamsilla ja yrittää löytää ratkaisu, Wolff tokaisi puhuessaan Alexander Albonin tilanteesta, joka on aiheuttanut pahaa verta Mercedeksen ja Red Bullin välillä.

Periaatteessa on mahdollista, että Wolff viittasi vapaalla Williams-paikalla myös tallin toiseen kuljettajaan Nicholas Latifiin, mutta käytännössä kanadalaiskuljettajan jatko näyttää tällä hetkellä erittäin todennäköiseltä.

– Kyllä, näyttää siltä, Williamsin toimitusjohtaja Jost Capito vastasi viime viikonloppuna The Race -sivuston mukaan, kun häneltä kysyttiin Latifiin kohdistuneiden kehujen jälkeen, tarkoittavatko ne sitä, että Latifi ajaa tallissa myös 2022.

Lue myös:

    Uusimmat