Ikäeroa 55 vuotta – Alexis, 24, ja Charles, 79, haaveilevat yhteisestä lapsesta muiden mielipiteistä huolimatta: "Yleensä ihmiset ajattelevat minun olevan hänen lapsenlapsensa"

2:06
Rakkaus ei todella katso ikää tämänkään parin kohdalla: Tuore aviopari, yhteenlaskettu ikä 176 vuotta.

Kirkossa toisensa tavanneilla Alexisilla, 24, ja Charlesilla, 79, on ikäeroa huimat 55 vuotta. Ikäero ei kuitenkaan ole ollut parille mikään este, vaan kaksikko haaveilee yhteisistä lapsista muiden mielipiteistä huolimatta.

Rakkaus ei katso ikää tai sukupuolta. Vaikka huima ikäero ei olisikaan itse pariskunnalle mikään ongelma, se saattaa herättää voimakasta keskustelua kanssaihmisissä.

Näin on käynyt myös Alexis ja Charles Tadlockin suhteen, kertoo Metro-lehti.  

Tapasivat kirkossa – ystävyys muuttui salamarakkaudeksi

Alexisin, 24, ja Charlesin, 79, ensikohtaaminen ei ollut välttämättä kaikkein tavallisimmasta päästä. 

Charlesin vaimo kuoli sairauden uuvuttamana vuonna 2017, ja tuore leskimies istui usein kirkossa muistelemassa vaimoaan. Eräänä päivänä Alexis näki miehen istuvan yksin kirkossa ja kyynelehtivän vuolaasti.

– Menin lohduttamaan häntä, ja me puhuimme kauan. Meistä tuli hyviä ystäviä sen jälkeen: hengasimme ja teimme paljon asioita yhdessä, Alexis muistelee Catersille

Vuosi myöhemmin Alexis huomasi, että hänellä oli voimakkaita tunteita häntä 55 vuotta vanhempaan leskimieheen.

– Yhtäkkiä olimme riippuvaisia toinen toisistamme, ja tunteeni kasvoivat, mitä enemmän olimme yhdessä, Alexis kertaa parin rakkaustarinaa.

Rakastunut pari kihlautui kolme vuotta ensikohtaamisensa jälkeen. Pari asteli alttarille vain kaksi kuukautta myöhemmin.

Kommenttien ja reaktioiden laaja kirjo

Kun Alexis ja Charles kertoivat kihlauksestaan läheisilleen, sormusten vaihto sai aikaan hyvin erilaisia reaktioita. Suurin osa oli onnellinen pariskunnan puolesta, mutta myös läheisistä löytyi niitä, jotka epäilivät ja jopa vastustivat parin välistä rakkautta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös ventovieraiden reaktioita on kertynyt kirjava joukko. Moni tekee parista omia johtopäätöksiään pelkästään parivaljakon ulkonäön vuoksi.

– Yleensä ihmiset ajattelevat minun olevan hänen lapsenlapsensa. Tai he ajattelevat minun olevan hänen hoitajansa tai holhoojansa, Alexis listaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunta ei kuitenkaan välitä tippaakaan siitä, mitä muut ovat heidän ikäerostaan tai avioliitostaan mieltä. He pikemminkin nauravat väärinymmärryksille ja osoittavat hellyyttä toisiaan kohtaan myös julkisilla paikoilla.

– Kun kerron meidän olevan naimisissa, ihmiset eivät tiedä, mitä sanoa – he näyttävät järkyttyneiltä. Emme kuitenkaan käyttäydy eri tavalla julkisesti. Suutelen häntä poskelle, ja pitelemme toisiamme kädestä, Alexis kertoo.

Haaveena yhteinen lapsi

Suuresta ikäerosta huolimatta pariskunta haaveilee aivan samanlaisista asioista kuin kuka tahansa muukin pariskunta tai aviopari.

Vaikka Charles täyttääkin tänä vuonna 80 vuotta, etenkin Alexis haaveilee parin yhteisistä, biologisista lapsista. Charlesilla on kaksi keski-ikäistä lasta.

– Minun sanotaan olevan itsekäs, kun haluan lapsia hänen kanssaan, sillä lapset saattavat kasvaa ilman isää. Siitä huolimatta haluamme lapsen, Alexis kertaa ihmisten reagoineen vauvahaaveisiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Moni ajatusta karttava epäilee, ettei Charles pysty enää hänen iässään siittää lapsia maailmaan, vaikka todellisuudessa asia on päinvastoin.

– Olemme käyneet testeissä ja itse asiassa minä olen se, jolla on joitakin ongelmia hedelmällisyyden kanssa, Alexis paljastaa.

Parikymppinen nainen kuitenkin myöntää, että hän on toisinaan hyvin surullinen, sillä tietää seniorimiehensä mitä luultavimmin menehtyvän ennen häntä.

Nainen kokeekin, että sen lisäksi, että yhteinen lapsi toisi iloa sekä hänen että Charlesin loppuelämään, Alexisilla olisi aina jokin konkreettinen muisto rakkaasta miehestään.

– Kun hän kuolee, minulle ei jää hänestä mitään. Tarvitsen jotain kantaakseni hänestä läpi elämäni, Alexis kertoo.


Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Metro, Caters, ​​​​​​​NewshubFacebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja