Gary, 19, on naimisissa 72-vuotiaan naisen kanssa: ”Hän on mahtava rakastaja”

2:27

Vasta 17-vuotias teinipoika rakastui 70-vuotiaaseen naiseen tämän pojan hautajaisissa. Nykyinen aviopari kehuu suhdettaan ja kertoo liitostaan YouTube-videoillaan.

Mitä tehdä, jos seksuaaliset halut eivät käy kumppanin kanssa yhteen? Katso seksuaaliterapeutin haastattelu yllä olevalta videolta.

Aimo 53 vuoden ikäero ei estänyt nyt 19-vuotiasta Gary Hardwickiä ja 72-vuotiasta Almeda Errelliä rakastumasta toisiinsa. Almedan pojan hautajaisissa kaksi vuotta sitten tavanneen pariskunnan mukaan lempi leiskahti ensisilmäyksellä, kertovat brittimediat Mirror sekä Daily Mail.

– Ensimmäisenä kiinnitin huomioni Almedan kauniisiin sinisiin silmiin ja hänen persoonallisuuteensa. Kemia välillämme on mahtava, kertoo Gary.

– Jos olet rakastunut, ikä on vain numero, Almeda puolestaan toteaa.

Vain muutama viikko tapaamisensa jälkeen Gary kosi Almedaa, kuuden lapsen isoäitiä. Kuusi päivää myöhemmin heidät vihittiin aviopuolisoiksi.

– Rakastelimme ensi kerran hääyönämme. Meillä on syvä yhteys toisiimme ja kokemus oli mahtava. Hän on mahtava rakastaja, nuori mies sanoo.

Aviopari perustelee suhdettaan YouTubessa

​​​​​​​

Nyt kaksi vuotta aviossa ollut pariskunta asuu yhteisessä kodissa Yhdysvaltain Maryvillen kaupungissa. He kertovat elämästään YouTube-kanavalleen lataamillaan videoilla.

Huima ikäero on nostattanut monien kulmakarvoja, eikä kaikkien ole ollut sitä helppo niellä. Almedan poika ei ole puhunut hänelle pariskunnan tapaamisen jälkeen.

Gary ja Almeda tietävät hyvin, että monet epäilevät heidän suhteensa luontoa. Epäilyksiä ei hälvennä pariskunnan pikainen avioituminen.

– Tiesimme rakastuneemme, joten hyppäsimme suoraan avioon, Gary perustelee.

Hän kuvailee itseään kypsäksi ikäisekseen ja sanoo aina olleensa viehättynyt vanhemmista naisista. Ennen Almadaa pojalla oli suhde 77-vuotiaaseen naiseen.

***

15:31

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja