Bestiksestä äitipuoleksi – nainen, 27, meni naimisiin ystävänsä isän, 52, kanssa

Nainen meni naimisiin 25 vuotta vanhemman miehen kanssa. Mies sattui olemaan myös hänen parhaan kaverinsa isä.

VIDEO: Eroon päädytään noin 10 avioliittovuoden jälkeen.

Kun 27-vuotias Taylor rakastui 52-vuotiaaseen Kern Lehmaniin, merkittävää ei ollut ainoastaan pariskunnan ikäero. Kern sattui olemaan myös Taylorin parhaan kaverin Amandan isä. Pariskunnan suhteesta kertoo muun muassa New York Post.

Huoli muuttui hyväksynnäksi

– Ajattelin, että hän on hyvin komea. Kun tapasimme ensimmäistä kertaa, olin hänen tyttärensä työkaveri – Amanda oli paras ystäväni ja Kern oli naimisissa, minäkin olin parisuhteessa, Taylor kertoo.

Alkuun Taylorista tuntui oudolta tapailla kaverinsa isää, mutta hän kertoo päässeensä asian yli ajan kanssa. Myös Taylorin vanhemmat olivat alkuun huolissaan, vaikka Taylor on kuulemma aina tapaillut nimenomaan vanhempia miehiä.

Taylor ja Kern menivät epäillyistä huolimatta naimisiin toukokuussa 2017 ja sekä Taylorin vanhemmat, että Taylorin entinen paras kaveri, nykyinen tytärpuoli, ovat hyväksyneet avioliiton.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Ikäero pistää silmään

Tayloria ja Kerniä heidän 25 vuoden ikäeronsa ei haittaa, sillä Taylorin mukaan he ovat kummatkin vanhoja sieluja.

– Rakastuin hänen persoonaansa, se teki hänestä niin viehättävän. Hän on hauska, ulospäin suuntautunut, me kummatkin tykkäämme juhlia ja hän oli hurmaava, Taylor kertoo.

Ulkopuoliset saattavat kuitenkin luulla avioparia ymmärrettävästi isäksi ja tyttäreksi. Kernin mukaan ihmisten ei pitäisi tuomita heidän ikäeroaan.

– Jos olette onnellisia ja teillä on yhteys, se ei ole kenenkään muun asia kuin teidän. Jos ihmiset haluavat olla tuomitsevia, he saavat painua hiiteen, Kern toteaa.

Parilla ei ole suunnitelmissa hankkia lapsia, vaan ainakin toistaiseksi he nauttivat siitä, että voivat pitää hauskaa ja matkustella vapaasti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja