Käyttötarkoitus ihmetyttää – nainen jakoi kuvan jääkaappinsa mysteerilaatikosta: "Voiko joku kertoa, mitä ihmettä varten tämä on?"

1:01
Pitäisikö kahvia säilyttää jääkaapissa? Ruokalusikkaa voi käyttää kahvin annosteluun? Tässä totuus yleisistä kahvimyyteistä!

Mitä sinä säilyttäisit tässä jääkaapin laatikossa? Australialaisnaisen dilemma hämmensi netissä.

Australialaisnaisen jääkaappipulma päätyi medioihin asti, kun hän jakoi kuvan jääkaappinsa erikoisesta laatikosta. Nimettömäksi jäänyt nainen kertoo ostaneensa Samsungin jääkaapin, jossa oli mukana erilaisia muovisia säilytyslaatikoita. Erään laatikon tarkoitus kuitenkin hämmensi, kertoo Metro.

"Voiko joku kertoa, mitä ihmettä varten tämä on?"

Nainen jakoi suljettuun Facebook.-ryhmään kuvan kapeasta muovilaatikosta, jonka pohja ei ole tasainen, vaan "laineikas".

– Voiko joku kertoa, mitä ihmettä varten tämä on? nimetön nainen ihmetteli.

Hän kertoo, ettei manuaalissa tai nettisivulla mainittu tarkoitusta laatikolle. Ongelma on vaivannut häntä jo "viikkoja".

– Sinne ei mahdu kunnolla munia tai tölkkejä, hän kuvaa.

Laatikossa säilytettiin suklaata, viiniä, jopa saippuaa

Laatikolle ehdotettiin käyttötarkoituksia aina viinin ja suklaan säilömisestä vihannesten jemmaamiseen. Jotkut kommentoijat uskoivat, että pohjan nystyjen tarkoitus on kerätä vihanneksista kondensoituva vesi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Moni myönsi, että laatikon käyttötarkoitus on jäänyt hämäräksi. Osa oli keksinyt omasta kaapistaankin löytyvälle mysteerilootalle tehtävän.

– Otin itse asiassa omani pois jääkaapista ja käytä sitä saippuapalojen säilyttämiseen kylpyhuoneen kaapissa, eräs kommentoija toteaa.

Sittenkin kananmunalaatikko?

Metron mukaan Samsungin mainoskuvassa kyseissä laatikossa säilytetään kananmunia. Suomalaisen sivuston mainoskuvissa ei ole aivan vastaavaa laatikkoa. Jääkaappiin myytävät, samantapaiset laatikot kuitenkin kantavat usein nimeä "vihanneslaatikko".

Aiemmin netissä pohdittiin myös pakastimen pohjasta löytyvien "nystyjen" tarkoitusta.

– Kuinka vanha olit, kun huomasit, että nämä kiskot pakastimen pohjalla ovat siksi, että ne pitävät lihapaketit pystyssä, kuvan aiheesta julkaissut nainen tiedusteli.

Lähteet: Metro.co.uk, Samsung, Gigantti, Electrolux

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja