Mainos

Tuliko valvottua? 8 erityyppistä unetonta yötä, jotka kaikki ovat kokeneet

Ajattele kaikkia niitä unettomia öitä, joita olet elämäsi aikana viettänyt. Jokainen niistä löytyy taatusti tältä listalta. 

On olemassa öitä, jolloin vain yksinkertaisesti makaat sängyssä saamatta unta. Unettomuuden syitä ei aina tiedetä, mutta yleensä pääsyyllinen unettomuuteen olet kuitenkin sinä itse. 

Lähes jokainen meistä on viettänyt seuraavia unettomia öitä elämänsä aikana. 

1. Yö, jolloin katsoit kauhuelokuvan

Sinun ei ehkä olisi kannattanut katsoa kauhuelokuvaa juuri ennen nukkumaanmenoa. Vaikka kuinka katsoit elokuvaa kädet kasvoillasi, näit kuitenkin sormiesi välistä enemmän kuin tarpeeksi. Näinä öinä makaat kauhusta jäykkänä peiton alla ja odotat, että aamu vihdoin valkenisi ja uskaltaisit mennä vessaan.

2. Yö ennen tärkeää koetta

Teoriassa sinulla oli runsaasti aikaa valmistautua kokeeseen, mutta yhtäkkiä huomaat, että aikasi on valunut hukkaan. Vietät siis yön ennen koetta lukien, panikoiden ja tuntien syyllisyyttä hukkaan heitetystä ajasta. Seuraavan unettoman yön vietät koetuloksia odotellessa.

3. Yö, jolloin hyttyset kiusaavat sinua

Kesä on ihanaa aikaa, mutta se tuo mukanaan myös ystäviämme hyttysiä. Kuumana iltana makuuhuoneen ikkunan auki pitäminen voi tuntua hyvältä ajatukselta, kunnes ensimmäiset inisijät ilmestyvät paikalle. Silloin on jo liian myöhäistä. Vietät tämän unettoman yön kuunnellen ininää korvasi juuressa.

4. Yö, jolloin olet liian nälkäinen

Raskas lounas tai laihdutuskuuri voi saada aikaan sen, että päätät jättää päivällisen ja iltapalan syömättä. Tämä on suuri virhe, sillä pian huomaat makaavasi sängyssä vatsa kurnien. Jos jääkaappisi on tyhjä, vietät yön unelmoiden mitä ihanimmista ruoista.

5. Yö, jolloin keskustelet aamuun asti

Vastarakastuneena mikään ei riitä, varsinkaan jos nukutte eri osoitteissa. Vietätte yönne puhelimessa puhuen tai viestejä lähetellen aina aamunkoittoon saakka. Kun viimein nukahdat, teet sen hymy huulillasi.

6. Yö, jonka vietät lakanoihin kääriytyneenä

Tämän on edellisen kohdan jälkeen seuraava vaihe rakastuneiden elämässä. Se on täynnä intohimoa, lupauksia ja tietenkin rakkautta. Vietätte koko yön lakanoihin kääriytyneinä toivoen, että aamu ei ihan vielä sarastaisi.

7. Yö, jolloin murehdit sydänsuruja

Sydänsurujen kanssa vietetyt yöt ovat pahimpia, sillä ne tuntuvat erittäin yksinäisiltä. Näinä öinä sydämesi on täynnä surua, rakkautta, pettymystä ja turhautumista. Toisaalta et haluaisi yön päättyvän, sillä seuraavana päivänä joudut taas kohtaamaan uuden päivän uusine murheineen.

8. Yö, jolloin loistat kuin aurinko

Kukaan ei tiedä milloin ja missä se iskee, mutta joskus se iskee keskellä yötä. Nimittäin luovuus. Saatat yhtäkkiä myöhään illalla keksiä, että elämäsi tarkoitus on maalata taulu, ja sinun tulee aloittaa se juuri samalla hetkellä.

Video: Tämä meikkikikka kannattaa opetella seuraavia unettomia öitä varten. 


Lähde: Storypick

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.