Saana Akiola jää pois ensimmäisestä Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksestä – kertoo järkyttävistä oireistaan: "En nähnyt enää mitään"

Jungerin tanssipari sairastui – uusi pari pyörähti tilalle pikavauhtia 4:12
Mikael Jungner kaipaa Saanan hassua laskutapaa – ja mitä muuta? Kuuntele MTV Uutiset Livestä!

Saana Akiola kertoo Instagramissa sairastumisestaan, jonka vuoksi hän ei pääse osallistumaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan sunnuntaina.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ex-kansanedustaja Mikael Jungnerin opettajana tanssiparketilla ei nähdä tulevana viikonloppuna ennakkotiedosta poiketen Saana Akiolaa. Syynä on Akiolan sairastuminen mononukleoosiin.

Akiola kertoo avoimesti tunteikkaassa Instagram-päivityksessään, millaiset oireet ajoivat hänet vastikään sairaalahoitoon. Tällä hetkellä hänen vointinsa on jo paranemaan päin.

– Olin Hyvinkään sairaalassa ihan avuttomana tekemään mitään, lääkkeet ei auttanu ja ainut pieni helpotus tuli kylmäpusseista, mitä pidin naamalla ja kaulalla. En nähnyt enää mitään, enkä pystynyt puhumaan, pää tuntui räjähtävän ja oksensin aina kun mieli herpaantui, Akiola kirjoittaa. 

Akiola kertoo niin ikään, millaisin oirein sairaus alkoi ilmetä.

– Olin pari viikkoa superväsynyt ja ihmettelin vaan joka päivä kasvavia silmäpusseja, mitkä ei oo mulle yhtään tyypillisiä. Sitä kesti pari viikkoa ja sitten nousi kuume ja kurkkukipu. Kuume ei vaan laskenut millään ja samalla alkoi kaikki naaman, kaulan ja niskan imusolmukkeet suurentumaan ja samaa tahtia turposivat silmät kiinni, hän kuvaa.

Toiveikas Akiola kertoo, että hänen olonsa on jo paljon parempi, mutta tanssimaan hän ei voi vielä lähteä.

– Nyt olo onkin jo miljoona kertaa parempi, mutta tiedostan kyllä etten nyt vaan voi lähteä tästä mitään Jiveä tanssimaan. Mutta pystyn jo toivomaan, että ensi viikolla olen tarpeeks vahva ja terve jatkamaan, hän kirjoittaa.

Akiola kertoo olevansa äärimmäisen kiitollinen kaikesta saamastaan avusta ja tuesta äkillisen sairastumisen keskellä.

– Olen superkiitollinen ihmisille mun ympärillä, musta on pidetty niin hyvää huolta, Akiola kiittelee.

Saana Akiolan sijaisena treeneissä ja livelähetyksissä toimii toistaiseksi ohjelman neljännellä tuotantokaudella Mato Valtosen parina tanssinut Janica Saarni (o.s. Mattsson).

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat