Jättiyllätys! Mikael Jungnerin Tanssii Tähtien Kanssa -pariksi yllättäen uusi nimi

Jungerin tanssipari sairastui – uusi pari pyörähti tilalle pikavauhtia 4:12
Mikael Jungner kaipaa Saanan hassua laskutapaa – ja mitä muuta? Kuuntele MTV Uutiset Livestä!

Mikael Jungner nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa toistaiseksi Janica Saarnin parina.

Ex-kansanedustaja Mikael Jungnerin opettajana tanssiparketilla nähdään Saana Akiolan sijaan Janica Saarni (o.s. Mattsson). Syynä on Akiolan äkillinen sairastuminen.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa on totuttu näkemään suuria tunteita, eikä niiltä vältytä uudellakaan kaudella. Akiola kertoo jäävänsä surullisin mielin pois ainakin ensimmäisestä tämän syksyn livelähetyksestä.

– Todella surullisin mielin joudun jäämään kauan odottamani ja rakastamani ohjelman ensimmäisestä livestä pois. Luulin potevani tavallista syysflunssaa, mutta kyseessä olikin erittäin paha mononukleoosi. Oloni alkaa onneksi jo helpottamaan, mutta en kovasta tahdostanikaan huolimatta kykene vielä hyppäämään tanssikenkiin ja parketille, Akiola kertoo.

"Haluan auttaa tässä ystävää"

Saana Akiolan sijaisena treeneissä ja livelähetyksissä toimii toistaiseksi ohjelman neljännellä tuotantokaudella Mato Valtosen parina tanssinut Janica Saarni (o.s. Mattsson). Saarni tarttui hänelle tarjottuun haasteeseen täynnä tarmoa, sillä Akiola on hänen ystävänsä.

– Tehtäväni on pitää meidän tässä kisassa niin pitkään mukana, että Saanakin pääsee vielä tanssimaan. Haluan auttaa tässä ystävää, Saarni toteaa.

– Mietin, että jos olen silloin uskaltanut lähteä mukaan, niin uskallan nytkin. Minulla on niin hyvä pari, että olen oikein luottavaisin fiiliksin, Saarni jatkaa.

Saarni nähtiin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa viimeksi kymmenen vuotta sitten. Paluu osaksi tutun ohjelman tuttua työryhmää tuntuu luontevalta.

– On todella jännittävää tulla mukaan, kun ajat ovat niin muuttuneet, Saarni kertoo.

"Saanaa täällä on kaikilla kovasti ikävä"

Mikael Jungner suhtautuu tilanteeseen positiivisin mielin ja toivoo Akiolan tervehtyvän pian.

– Saanaa täällä on kaikilla kovasti ikävä. Se oli sydäntäsärkevän hellyttävää, että sairasvuoteeltaan Saana pahoitteli sitä, että hän on niin sairas. Se kertoo paljon, että sairasvuoteeltakin hän kantaa huolta muista, Jungner toteaa.

Jungnerille astuminen tanssiparketin valokeilaan on hyppy tuntemattomaan, mutta mies on erittäin motivoitunut sunnuntain livelähetyksen alla. Ensikohtaaminen uuden opettajan kanssa oli Jungnerin mukaan hyvinkin lupaava.

– Janicasta kerrottiin minulle ennakkoon, että hän on Suomen hymyilevin ja aurinkoisin tanssinopettaja, mutta mielestäni se osoittautui vahvaksi aliarvioinniksi, sillä hän on vähintään Euroopan hymyilevin ja aurinkoisin tanssinopettaja, Jungner sutkauttaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat