Saako mies olla naista lyhyempi? Naiset vastaavat

Miehet ovat usein naisia pidempiä ja tästä syystä moni nainen toivookin, että miehen rinnalla voi edustaa tätä lyhyempänä myös korkokengissä – vai onko näin?

"Seurustelisitko miehen kanssa, joka on sinua lyhyempi? Entä itseäsi pienikokoisemman miehen kanssa?", nimimerkki Sannakaisa kysyy tällä viikolla.

Näin naispaneeli vastasi:

"En. Valitettavasti en voisi, olen itsekin suhteellisen pitkä nainen, enkä kovin helpolla mahdu monenkaan miehen kainalossa kulkemaan ilman korkokantakenkiäkään.

En tiedä miksi, siihen ei ole mitään syytä enkä kiinnitä huomiota muiden parien mahdollisiin epäsuhtiin. Mutta jostain syytä itse olen aina halunnut minua pidemmän miehen."
– Nainen, 37, naimisissa

"Toivoisin, että ei "tarvitsisi" alkaa seurustella itseäni lyhyemmän miehen kanssa, mutta tuskin sillä perusteella rakastunut nainen hylkää ketään. Pienikokoisempi mies on pahempi juttu. En halua tuntea itseäni amatsoniksi ja haluan, että mies on minua kookkaampi eikä mikään kanantaluttaja. Olokin on turvallisempi, jos mies on vähän isompi. Mutta tuskin tässäkään tapauksessa ketään käännytetään ovelta, jos nainen on jo ehtinyt ihastua."
– Nainen, 28, sinkku

"En ole niin pitkä, että voisin seurustella itseäni lyhyemmän saati piskuisemman miehen kanssa. Ei sillä, että pitäisin hirveistä hujopeistakaan, mutta seurustelukumppanin pitää olla seksikäs eli miehekäs mies. Itseäni sirommasta kundista ei kovin miehekkäitä viboja saa. Tunnen kyllä hurmaavia poikamaisiakin miehiä, mutta seurusteluun sellaisten tuttavuuksien en usko etenevän omalla kohdallani…sorry pätkät!"
– Nainen, 27, seurustelee

"Enpä ole ikinä asiaa ajatellut kummemmin, mutta miesystäväni on minua ehkä sentin tai kaksi lyhempi. Muuten olemme ruumiinrakenteeltamme suurin piirtein samankokoisia. En tiedä kokisiko itsetuntoni kolauksen, jos mies olisi paljon pienikokoisempi kuin minä, mutta en kyllä näe sitä seurustelun esteenä. Kyllä ne on ihan muut asiat, joilla on itselleni merkitystä."
– Nainen, 22, parisuhteessa

"Olen itse sen verran lyhyt, etten ole ikinä joutunut miettimään, vaikuttaisiko miehen lyhyempi pituus mahdolliseen seurusteluun. Näin äkkiseltään se, että poikaystävä olisi minua lyhyempi, tuntuu kuitenkin vähän nurinkuriselta. Pelkään, että itselleni saattaisi tulla hänen seurassaan jotenkin ”maskuliininen” olo – samasta syystä on mielestäni kiva, että mies on myös minua leveämpi ja muutenkin enemmän tilaa vievä. Leveiden hartioiden väliin on turvallista käpertyä. En kuitenkaan katso pahalla pareja, joissa nainen on miestä pidempi – se voi olla oikeastaan aika söpöäkin."
– Nainen, 26, avoliitossa

"Ei rakastuminen varmaan ole pituudesta kiinni. En ole toisaalta koskaan joutunut tämän klassikkokysymyksen äärelle, koska olen itse todella lyhyt. Jos mies olisi minua lyhyempi, hänen olisi pakko olla kääpiö! Mutta luulen kyllä, että voisin seurustella pienikokoisemman miehen kanssa.

Toisaalta en hirveän helposti kiinnostu liian hoikista miehistä. Mies voi olla lyhyt, mutta liian laihat miehet eivät kiinnosta minua. Kyllä miehessä pitää olla vähän kokoa. Jos kysymys on retorinen, eli että voisinko seurustella pienemmän miehen kanssa, niin vastaus on kyllä. Käytännössä en kuitenkaan ihastu helposti pienikokoisiin miehiin, joten todellisuudessa vastaus on luultavasti ei."
– Nainen, 23, avoliitossa

"Olen tapaillut muutamaa miestä, jotka ovat olleet yhtä pitkiä kuin minä, mutta jotenkin se on aina tuntunut hassulta. Tietenkin, jos mies muuten olisi unelmieni mies, niin miksi en seurustelisi? Jos itse saisin kuitenkin asiaan vaikuttaa, niin mielellään mies saisi olla minua pidempi ja isokokoisempi, koska nautin muun muassa korkokengillä kävelemisestä. Jos minun täytyisi valita ihanan lyhyen miehen ja inhottavan pitkän miehen välillä, niin tietenkin valitsisin tämän lyhemmän miehen."
– Nainen, 25, parisuhteessa

"Totta kai seurustelisin, olen naimisissa itseäni kaksi senttiä lyhyemmän miehen kanssa. Ja itseäni pienikokoisemmankin kansa olen seurustellut, mutta tunnen pitkänä naisena itseni tyttömäisemmäksi, kun mies on hieman skrodempi."
– Nainen, 29, avioliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta?

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesitäällä!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat