Mikä on miesten pahin seksimoka? Naiset vastaavat

Mikä on pahin moka, johon mies voi sortua petipuuhissa? Tätä utelee eräs AVAn lukija. Lue, mitä AVAn naisraati vastasi tähän kysymykseen.

Mikä on pahin seksimoka, jonka mies voi tehdä tahallaan tai tahdostaan riippumatta? Voiko esimerkiksi lopahtanut erektio tai liian nopea siemensyöksy yksinkertaisesti pilata koko homman? Nimimerkki Kolli kysyy.

Selvitimme vastauksen lukijan lähettämään kysymykseen. Näin AVAn haastattelemat naiset vastasivat:

"Tahallaan mies voi tehdä vaikka mitä tunnelmaa pilaavaa ja niitä asioita luetellessa menisi päivä. Yksi niistä on kuitenkin se, että tekee jotain "outoa" ja kysyy jälkeenpäin, että oliko se hyvä juttu. Silloin tulee sellainen wtf-olo. Eikö voisi kysyä etukäteen, että "Hei, olisiko kivaa, jos tekisin näin?" jolloin voisi heti vastata, että EI. Nimimerkillä been there, done that.

Tahattomista mokista esimerkiksi liian nopea siemensyöksy voi toki pilata tunnelman, jos hommat jäävät siihen. Mutta tästä suosta mies pääsee vielä ylös keskittymällä naiseen. Lopahtanut erektio on kinkkisempi juttu. Toki tämänkin kanssa voi ja pitäisi tarttua edellä mainittuun suunnitelmaan, sillä pahinta on, jos mies antaa naisen yrittää herätellä pikkuveikkaa henkiin eikä viitsi ilmoittaa, että hommasta ei tule mitään. Nimimerkillä been there, done that too. "
– Nainen, 28, yksinhuoltaja

"Eivät nuo mainitsemasi voi jutut pilata koko hommaa. Sitä sattuu. Jotkut inhottavat kommentit ulkonäöstä ovat kuitenkin aikamoinen turn off."
– Nainen, 24, sinkku


"Pahin virhe, mihin mies voi sängyssä sortua on erehtyä ajattelemaan, että jokainen hoitakoon itse oman orgasminsa. Toinen paha virhe on poistua paikalta heti oman orgasmin jälkeen. Oman kokemukseni mukaan tällaista tekee useampikin mies!"
Nainen, 25, sinkku


"Ei kai voi suoraan sanoa sitä pahinta mokaa, kun niitä löytyy monia. Jos mies ei ollenkaan kiinnitä naiseen huomiota ja keskittyy alusta lähtien itseensä, koko hommasta menee nopeasti maku ja siitä tulee naisen puolesta ns. välttämätön pakko."
– Nainen, 28, parisuhteessa


"Lopahtanut erektio tai liian nopea siemensyöksy voivat mielestäni todellakin pilata koko homman. Se, että meneekö tunnelma pilalle ja katoavatko seksihalut, riippuu kuitenkin hyvin paljon siitä, kuinka mies suhtautuu näihin mokiin tai tapahtumiin. Jos ne ottaa huumorilla vastaan ja jatkaa naisen hellimistä, ei syytä huoleen ole. Kiusaantunut ilmapiiri sitä vastoin pilaa sataprosenttisella varmuudella koko session.

Mitä pahimpiin seksimokiin tulee, niin kaikkein eniten minua kammoksuttaa miehet, jotka päättävät kysymättä yrittää harrastaa anaaliseksiä. Ja tiedoksi kaikille miehille: sitä ei yksinkertaisesti tapahdu "vahingossa"!
Nainen, 25, avoliitossa


"Pahinta on epäkunnioittava käytös ja toiminta. Rumat, loukkaavat sanat. Se, ettei yksinkertaisesti kunnioita toista. Unohdetaan prinssinakit tai nuupahtaneet erektiot: pahin seksimoka liittyy törkeään, alistavaan tai loukkaavaan käytökseen.

Kaikista pahinta on, jos painostaa toista tekemään jotain sellaista, mitä ei halua. Ja kaikista pahinta on, jos siihen pakotetaan."
– Nainen, 27, sinkku


"Pahinta on suuseksin aikana alapään kommentointi esimerkiksi karvoituksen tai hajun suhteen."
–Nainen, 25, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Esitä kysymyksesi täällä!

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!


AVA

Kuvat: Shutterstock, Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja