Viehättääkö finninen mies? Naiset vastaavat

Naiset käyttävät paljon aikaa ihonhoitoon, mutta entä miehet? Antaako nainen pakit heti, jos miehellä on iho-ongelmia? MTV Lifestyle selvitti vastauksen lukijan kysymykseen!

"Mitä naiset ajattelevat, jos miehellä sattuu olemaan iho-ongelmia tai finnejä? Onko se ehdoton turn off?"
Nimimerkki sänki ja finnit kysyy.

Näin naiset vastasivat kysymykseen:

Joo, onhan se ällöä. Varsinkin selän finnit. Jos mies muuten okei ja haluaa pidempää suhdetta, yhdessä mietitään hoitokeinot: lääkäri tai pesukuuri. Mies ei välttämättä ole ajatellut hoitaa asiaa mitenkään ennen tätä. Arvet kasvoissa tai muualla eivät haittaa.
– Ex-finnisen aviovaimo, 33

Tuohon on vaikea sanoa mitään, kun tässä (ja vanhemmassa) iässä tuntuu, ettei miehillä enää liiemmin iho-ongelmia ole. En siis rehellisesti sanottuna ole edes törmännyt tällaiseen "ongelmaan". Jos nyt hypoteettisesti ajatellaan, niin tuskin olen siinä asemassa, että voisin moisen asian takia miehiä karsia ympäriltäni. Pääasia kai, että mies muutoin pitää itsestään huolta (ja hoitaa myös ihoaan!).
– Nainen, sinkku, 28

Ei ole. Itse en edes huomaa moisia asioita. Ulkokuori ei paljon paina, jos sisällä on kultaa.
Nainen, sinkku, 27

Ensimmäinen ajatus ja toive on, että toivottavasti mies osaa huolehtia ihostaan oikein, oikeilla tuotteilla. Kyllä naisetkin tietävät, miten haastavaa ihonhoito voi olla: toisille tulee enemmän finnejä, toiset kärsivät ikävästä aknesta, ekseemasta, ja niin edelleen. Tärkeintä onkin, että mies pyrkii huolehtimaan ihostaan ja itsestään, eikä heitä kirvestä kaivoon. Jos itsestään ei edes pyri pitämään huolta, siitä tulee tämä kuuluisa turn off.
– Nainen, sinkku, 27

Ei mitään, ei ole turn off. Nainen, jolla on aivot päässä ja sydän paikallaan, osaa katsoa rosoista pintaa syvemmälle.
– Nainen, parisuhteessa, 33

Muistan Bruce Willisin tyttöystävän olleen eräässä elokuvassa käsikirjoituksen mukaan ruma, eikä hän tullut kameran eteen koko leffan aikana. Kun Brucelle huomautettiin naisen ulkonäöstä, hän totesi, että sisäinen kauneus ratkaisee. Olen Brucen kanssa aiheesta samaa mieltä.
– Nainen, avioliitossa, 28

En voi puhua kuin itseni puolesta, mutta ei ole mitenkään ehdoton turn-off. On niitä iho-ongelmia naisillakin! Täydellisellä iholla ei voi ikinä kompensoida huonoa käytöstä ja ikävää persoonaa, mutta jos on kyseessä hyvä mies, ei finneillä ole loppujen lopuksi yhtään mitään merkitystä mihinkään. Minusta ainakin on sääli jos sivuuttaa hyvän tyypin jonkin niinkin turhan asian, kuin finnien takia.. Kaikkihan me rupsahdetaan ja rypistytään kuitenkin joskus.
– Nainen, 22, parisuhteessa


Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat