Onko parrakas mies seksikäs vai ei? Naiset vastaavat

Siloposket, sänki, vai kunnon parta? Mikä pukee miestä parhaiten? Tätä kysyy eräs lukija. Lue, mitä naisraati vastasi tähän kysymykseen!

Onko parrallinen mies vai siloposkinen parempi? Miksi? Nimimerkki Juha kysyy.

Selvitimme vastauksen lukijan lähettämään kysymykseen. Näin naiset vastasivat:

"Ei partaa, eikä siloposkea, vaan SÄNKI! Siis mikään ei ole seksikkäämpää kuin pieni parransänki. Se antaa huoliteltuun mieheen juuri sopivan annoksen särmää. Ongelmana on, että mieheni ei usko minua, vaan haluaa ajella naamansa useimmiten siloposkiseksi esimerkiksi juhliin. Olemme menossa ensi keväänä naimisiin ja joudun ehkä piilottamaan partakoneen ja -terät ennen h-hetkeä. Sanon siis ei siloposkisuudelle ja ehdottomasti ei myös ällöttävälle, haisevalle ja ruoanmuruja sisältävälle parralle."
– Nainen, 26, kihloissa

"Siloposkiset miehet näyttävät usein pikkupojilta, joten parrallinen mies on usein kuumempi. Mutta ei mitään hirveää risupartaa, vaan joko seksikäs sänki tai hyvin muotoiltu rengasparta. Pulisongit ovat hyvät, jos haluaa naisten pysyvän kaukana. Ja pelkät viikset eivät Tom Selleckiä lukuun ottamatta sovi sitten kenellekään. Movember on jotain aivan kammottavaa, en ole toipunut edellisestäkään ja odotan kauhulla seuraavaa. Yök."
– Nainen, 27, sinkku

"Parrallinen! Kunnon parta on mielestäni erityisen miehekäs ja seksikäs. Siisti parta, oli se millainen tahansa, on puoleensavetävä. Mielessään voi miettiä onko parta pehmeä vai karhea ja miltä se mahtaisi tuntua."
– Nainen, 38, avoliitossa

"Täytyy myöntää, että minuun vetoavat siloposkiset, tummat ja tuliset herrasmiehet. Nimittäin parrasta mieleeni tulee auttamatta eräs vanha puliukko, jonka kohtasin bussipysäkillä kymmenvuotiaana: miehellä oli pitkin pitkää tummaa partaansa oksennusta ja hän söi siinä samalla kananmunaa, niin että keltuaiset ritisivät parralle kuin joulukuusen koristeet hänen pärskiessään ja udellen minulta samalla kuulumisia. Tästä syystä en voi sille mitään, että parrakkaat herrat aiheuttavat minussa kammotusta, sillä mietin mitä kaikkea sinne sekaan onkaan voinut ajan kanssa eksyä.

Viikset puolestaan herättävät hilpeyttä: niistä tulee mieleen teini-iän kynnyksellä olevat nuoret miehet, jotka yrittävät kovasti kasvattaa paria haiventa nenänsä alle. En kuitenkaan haluaisi suudella viiksekästä miestä, sillä en haluaisi pölyharjaa nenäni alle.

Ja viimeisenä: en pidä myöskään sängestä. Sänki voi olla seksikäs, mutta ikävä kyllä herkkä ihoni itkee verta, jos tällaisen miehen kanssa pääsee kiehnäämään. Sänki raastaa ihoa ja saa sen punoittamaan."
– Nainen, 27, sinkku

"Siloposket on hyvät, sillä ne yleisesti ottaen näyttävät mielestäni paremmalta eivätkä raavi ärsyttävästi ihoa suudellessa. Voi partakin silti olla hieno, jos se on siististi leikattu, muotoiltu ja huollettu. Tarkoitan siis aika tarkasti "ihon pinnalla" pysyvää partaa, jonka ääriviivat tulevat helposti esille, koska partakarvat ovat tummia. Vaaleakarvaiset parrat/haivenet ovat aika luotaansatyöntäviä. Pitkät mooses-parrat ovat ällöttäviä, oli parran pituus sitten mikä hyvänsä."
– Nainen, 26, avoliitossa

"Tämä asia jakaa ihmiset kyllä kolmeen leiriin: niihin jotka pitävät vain siloposkisista, niihin joille vain partaveikko käy, ja niihin joille asialla ei ole minkään maailman merkitystä (ja joille esim. luonteenpiirteillä on enemmän merkitystä). Ehkä pääasia on se, että itse kantaa lärvinsä onnellisena ja pystyssä, silloin kasvot myös varmasti viehättävät vastakkaista sukupuoltakin.

Pidän itse siloposkisesta tai ainakin jotenkin karvansa aisoissa pitävistä miehistä nyt kuitenkin. Syynä on se, että parta tekee mielestäni vanhemman ja rönssyisen näköiseksi. Siloposket näyttävät siistimmiltä ja huolitellummilta, ja mielestäni miehen tulee näyttää siltä, että hän pitää itsestään huolta."
– Nainen, 28, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Esitä kysymyksesi täällä!

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja