Onko netistä seuraa etsivä mies säälittävä? Tätä mieltä naiset ovat

Pitääkö nainen nettideittailua kokeilevaa tai netistä seuraa etsivää miestä säälittävänä? Tätä kysyy AVAn lukija, joka miettii onko noloa etsiä kumppania tositarkoituksella internetin kautta. Lue, mitä naiset vastasivat.

"Onko se, jos miehellä on netissä oma deittiprofiili (jos etsii naista tositarkoituksella) jollain tavalla säälittävää? Haluaisin löytää sen oikean ja etsin seuraa ensimmäistä kertaa yhdestä treffipalvelusta….. onko se noloa?" kysyy nimimerkki Sinkku 32.

Selvitimme vastauksen lukijan lähettämään kysymykseen. Näin AVAn haastattelemat naiset vastasivat:

Ei tietenkään ole. Nykyään suurin osa seuralaisista löytyy netistä. Säälittävyyshän riippuu siitä, millainen ihminen on kyseessä, ei siitä, mistä seuraa etsitään. Jos nainen tuomitsee miehen säälittäväksi deittiprofiilin takia, taitaa hänellä olla vikaa korvien välissä.

– Nainen, naimisissa, 28


Noh, täytyy myöntää, että ensimmäinen, pinnallinen ajatukseni netistä rakkautta etsivästä miehestä on se, ettei tällä (luultavasti suohirviön oloisella ja näköisellä tyypillä) ole menekkiä täällä tosimaailmassa. Mutta myönnettäköön saman tien myös se, että tiedostan, etten ehkä ole ihan nykyajassa tämän ajatukseni kanssa ja varmaan moni normaali, mukava ja komeakin mies saattaa siellä ruudun toisella puolen ollakin. Etenkin jos mies ei viihdy baareissa (ensimmäinen pinnallinen ajatus taas: epäsosiaalinen luuseri!), voi netissä luuraava deittiprofiili ollakin ihan jees juttu. Mutta itse toivon, ettei sille tielle tarvitsisi lähteä. Vastauksena kysymykseen: ei se nykyään ole enää noloa oikeasti eikä varsinkaan sen naisen mielestä, jonka sieltä netistä löydät. Itse kyllä olen vielä niin vanhanaikainen, että jos pari kertoo tavanneensa netissä, pidän sitä ihan vähän säälittävänä. Mutta vain ihan vähän ja vain hetken – sitten muistan, että eletään jo 2000-lukua ja se on ihan normaalia.

– Nainen, sinkku, 27


Hei Sinkku 32, ei deittipalveluiden käyttäminen ole mitenkään noloa! Valitse kuitenkin ettet laita tositarkoituksella- ilmoitusta seksipalstalle, niitä ei fiksut naiset ota tosissaan. Nykypäivänä ainakin yksi kolmasosa minun ystäväpiiristäni on tavannut deittipalveluiden kautta, enkä pidä heitä mitenkään säälittävänä. Tee rehellinen ja humoristinen ilmoitus, ja uskon että saat paljon vastauksia.

Nainen, parisuhteessa, 38


Tämä on vähän samanlainen kysymys, jos kysyisi onko kumppanin metsästäminen baarista säälittävää: riippuu promilleista, taka-ajatuksista sekä omasta asenteesta. Tänä päivänä ei liene niinkään oudoksuttavaa etsiä sitä oikeaa (tai seuraa) netin kautta, koska sormemme ovat jo valmiina näppiksillä: vietämme suunnattomasti aikaa sosiaalisen median ja netin ihmeellisen maailman parissa. Mutta myönnettäköön, että chat- ja irc-sukupolveen kuuluessani olen todennut, että netissä liikkuu riemastuttavien ihmisien ohella vaikka millaisia katalia sontiaisia, pelottavia persoonia ja "Moi, tällainen vempele minulla on!" -kuvien lähettäjiä, joten itse olen hitusen varautunut näissä asioissa.

Siksi suosittelenkin, että olet rehellinen ilmoituksessasi ja jos etsit sitä oikeaa tositarkoituksella, pysyt kaidalla tiellä: kunnollisilla treffisivuistoilla. Petiseuran etsiminen, seksitreffipalstojen tapittaminen tai "misukoiden" kuvien vahtaaminen netissä on mielestäni säälittävää.

– Nainen, sinkku, 26

Tästä tulee mieleeni yksi nettideittiohje, jonka luin joskus: älä koskaan vähättele deittiprofiiliasi ihmiselle, jonka tapasit netissä, sillä näin kerrot kautta rantain myös hänen olevan säälittävä. Jos miehen nettideittiprofiili on nolo, silloinhan sinunkin on. Miksi olisi noloa etsiä rakkautta nykyaikaisella keinolla? Lakkaa rajoittamasta itseäsi, lopeta mahdollisen nolouden analysointi ja keskity olennaiseen, eli ihanan kumppanin löytämiseen.

– Nainen, sinkku, 27


Omasta näkökulmastani ei missään mielessä noloa. Deitti-ilmoitus netissä tuntuu rehellisemmältä kuin esimerkiksi baarissa lähestyminen, joka tapahtuu yleensä alkoholin vaikutuksen alaisena. Jos olisin sinkku, etsisin seuraa deittipalstoilta.

– Nainen, avioliitossa, 27


Mies, jolla on nettideittiprofiili, ei mielestäni ole enää säälittävä. Joitakin vuosia sitten olisin kuitenkin vastannut toisin, sillä netissä pyöri mielestäni tuolloin vain sosiaalisesti lahjattomia nettinörttejä. Nykyään tilanne näyttää olevan toinen – netissä ovat kaikki! Etenkään uraa luovilla aikuisilla, jotka haluavat pitää huolta kunnostaan, ei ole välttämättä aikaa pyöriä baareissa. Uskon että netissä on paljon hyviä miehiä, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.

Täytyy kuitenkin myöntää, että täysin varauksetta en nettideittailuun suhtaudu. Netissä liikkuu myös tavallista enemmän pelureita. Viimeistään ensitreffeillä kuitenkin selviää, onko kyseessä mies, joka etsii vain satunnaista seuraa. Mielestäni kunnon tyypit erottaa seksin perässä juoksevista siinä, että he jaksavat kirjoittaa sinulle henkilökohtaisen kirjeen, josta käy ilmi, että mies on kiinnostunut nimenomaan sinusta. Copy + pastella lähetetyt jutut tunnistaa kauas.

– Nainen, parisuhteessa, 31

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta!Esitä kysymys!


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat