Kuinka usein naisen tekee mieli seksiä? Naiset vastaavat

Kuinka usein naisten tekee mieli seksiä? Tätä utelee eräs AVAn lukija. Lue, mitä AVAn naisraati vastasi tähän kysymykseen.

Kuinka usein naisten tekee mieli seksiä? Nimimerkki Justus kysyy

Selvitimme vastauksen lukijan lähettämään kysymykseen. Näin AVAn haastattelemat naiset vastasivat:

"Yleinen myytti on, että miesten tekee jatkuvasti mieli seksiä ja naiset taas välttelevät sitä. Oman kokemukseni mukaan asiat ovat tosielämässä juuri toisin päin: miehet eivät halua ja naisia harmittaa. Itse haluan esimerkiksi parisuhteessa ollessani seksiä monta kertaa viikossa. En voisi kuvitella eläväni suhteessa, jossa "saa" vain kerran kuussa tai harvemmin. Jos tämä tekee minusta jonkun silmissä pinnallisen, olkoon niin. Seksi ja fyysinen läheisyys ovat minulle tärkeitä asioita."
– Nainen, 27, sinkku

"Minun tekee mieli seksiä aivan joka päivä – välillä tuntuu, että koko ajan. Tämä on ongelma suhteessani, sillä mieheni ei halua lähes ollenkaan."
– Nainen, 24, parisuhteessa

"Tähän ei nyt ole mitään jokaiseen naiseen pätevää kaaviota. Pitkässä suhteessa en saanut paljon, teki mieli koko ajan. Nyt sinkkuna tuntuu, että mitä vähemmän saa, sitä enemmän siihen turtuu ja vähemmän tarvitsee – mitä enemmän saa, sitä enemmän puolestaan haluaa. Mutta eihän se, tekeekö naisen mieli juuri nyt, ole kuitenkaan se oleellinen juttu, vaan se, saatko naisen haluamaan seksiä. Ei petihommiin ryhtyäkseen tarvitse odottaa, että nainen ilmoittaa haluavansa, asialle voi itse tehdä jotain…"
– Nainen, 27, sinkku

"Uskon, että seksihimot kulkevat vahvasti käsi kädessä sen kanssa, mihin on tottunut. Itselläni on välillä päiviä, jolloin haluttomuus on päällä, mutta kun seksiä harrastaa, tekee sitä mieli harrastaa joka päivä – ainakin kerran. Valehtelisin, jos väittäisin, etten ajattele seksiä joka päivä jollain tasolla."
– Nainen, 25, parisuhteessa.

"Jos omasta mielestäni seksikäs mies kulkee ohi, niin voi alkaa mielikuvitus laukkaamaan ja käydä seksi mielessä. Jos niitä kulkee päivässä ohi kymmenen, niin sitten tekee mieli sen kymmenen kertaa päivässä. Jokuhan ne naisen himot aina herättää! Krapulassa tekee mieli koko ajan, sama se onko seksikäs mies vai ei."
– Nainen, 25, sinkku

"Jos on oikea mieskumppani, niin koko ajan. Valehtelematta. Muuten senhän voi käynnistää ns. väkisin parilla lasillisella punaviiniä."
– Nainen, 27, sinkku.

"Joskus jatkuvasti, joskus ei lainkaan. Parisuhteessa kannattaa kuitenkin harrastaa seksiä mahdollisimman usein, myös silloin kun ei niin hirveästi haluta, koska vaarana on, että intohimo häviää, jos seksiä ei harrasta. Ruokahalu myös lisääntyy syödessä, eli jos seksiä harrastaa säännöllisesti, sitä myös haluaa säännöllisesti."
– Nainen, 31, parisuhteessa

Lue myös:

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta!Esitä kysymys!


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja