Miten naiset ajelevat intiimialueitaan? Naiset vastaavat

Miten naiset ajelevat intiimialueitaan? Tätä utelee eräs AVAn lukija. Lue, mitä AVAn naisraati vastasi tähän kysymykseen.

"Miten muut naiset ajelevat intiimialueitaan? Kokonaan paljaiksi, hieman siistimistä? Olen nähnyt seksivälinekaupoissa erilaisia malleja trimmaukseen, mutta en ollut varma kuinka todenperäistä niiden käyttö on? Mitä te naiset teette?" kysyy Katja AVAn naisraadilta.

Selvitimme vastauksen lukijan lähettämään kysymykseen. Näin AVAn haastattelemat naiset vastasivat:

"Vuosien varrella tullut kokeiltua kaikkea laidasta laitaan. Luomulookki kuitenkin ollut aina hieman vastenmielinen, sillä jopa pienellä siistimisellä olo on jotenkin likainen. Tästä syystä olen löytänyt itselleni sopivimman tyylin, joka sattuu olemaan brasilialainen, eli pientä koristeellista kaistaletta lukuunottamatta täysin paljas alakerta. Vahauksella olen itse pystynyt pitämään paikat parhaassa kunnossa, sillä sheivauksesta kasvaa ikävä pistävä sänki. Ja mitä kumppaneiden mielipiteeseen tulee, kaikki pitävät siitä, ettei tarvitse mennä viidakon läpi tai parannella sänki-ihottumia naamaltaan"
Nainen, sinkku, 26

"Olen jo pitkään päätynyt niin sanottuun kiitoratamalliin, jossa karvoja jätetään vain keskelle. Täysin ajeltu alapää miellyttäisi muuten, mutta kasvavat karvat alkavat kutittaa, joten olen luopunut siitä. Täysin luomuna en kulkisi, mutta toisinaan on rentouttavaa antaa karvojen kasvaa vähän enemmän, sillä näin ihokaan ei ärry turhaan. Käytän ihan tavallista höylää, joskus olisi tosin jännä mennä kosmetologille karvojenpoistoon."
Nainen, parisuhteessa, 31

"Kokonaan paljaaksi. En minä ainakaan jaksaisi vääntää sinne mitään tähtikuvioita enkä toisaalta halua siellä mitään rehottavankaan. Siis mitään. Miehet tykkää, minä tykkään – se on niin kutsuttu win-win -tilanne."
Nainen, sinkku, 27

"En missään nimessä ajele, korkeintaan bikinirajat kesällä. Syynä kokemus, jonka seurauksena inhottava, pistävä sänki, joka kutisi kasvaessaan ja siten myös kumppanille perin epämiellyttävä. Aikaa ei ole "ajaa partaa" joka aamu tai ilta. Pientä luomutuotetta tulee kannattaa, se on luonnollista!"
Nainen, avioliitossa, 52

"En pidä karvoista oikeastaan ollenkaan muualla kuin hiuksissa ja kulmissa. Tämän takia koen myös intiimialueeni täytyvän olla karvaton. Käyn säännöllisesti kosmetologilla sokeroinnissa, jotta myös iho pysyy hyvänä eikä tule karvatupentulehduksia."
– Nainen, parisuhteessa, 22

"Minä ajan kaiken pois, sillä karvat ovat kuvottavia. Kivempi käyttää bikinejä ja suuseksikin toimii. Ja tämä onnistuu ihan perus-sheiverillä."
Nainen, sinkku, 26

"Minulla on usein alapäässä vain siistitty Pisan kalteva torni. En halua pelkkää ohutta viivaa karvoista, saati ajella kaikkia pois. Karvoja pitää olla vähän siellä missä kuuluukin, paitsi kainaloissa ja säärissä. Viiksetkään eivät ole naisella pop. Jos pitäisi ihan posliinia alapäässä, niin aina saisi olla sänkeä raapimassa! Hillitysti karvoja ja sänki ei minua niin haittaa, mutta en halua ajatellakaan alapään posliinia sängellä."
Nainen, parisuhteessa, 25

"Kaikki pois, ehdottomasti! Pidän itse intiimialueiden karvoitusta hyvin epähygieenisenä. Toisaalta brasilialaiseen tyyliin sheivattu intiimikarvoitus on mielestäni riittävän siisti ja hygieeninen, mutta sen ylläpitäminen on haastavaa. Tästä syystä ajan itse kaikki pois. Karvat myös näyttävät inhottavilta ja sileä iho on paljon mukavampi ihoa vasten – niin säärissä, kainaloissa kuin alapäässäkin. Tosin olen myös sitä mieltä, että miestenkin olisi syytä luopua häpykarvoituksestaan kokonaan. Intiimialueiden karvoitus on aivan yhtä inhottavaa myös miehillä!"
Nainen, avoliitossa, 25

"Kokonaan paljaaksi!"
– Nainen, parisuhteessa, 27

Lue myös:

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta!Esitä kysymys!


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja