Millainen on täydellinen kumppani? Naiset vastaavat

Mitkä ovat potentiaalisen kumppanin tärkeimmät ominaisuudet? Tätä utelee eräs AVAn lukija. Lue, mitä AVAn naisraati vastasi tähän kysymykseen.

Mitkä ovat kolme tärkeintä ominaisuutta miehessä seurustelukumppania etsittäessä? Nimimerkki Juuso kysyy.

Selvitimme vastauksen lukijan lähettämään kysymykseen. Näin AVAn haastattelemat naiset vastasivat:

"Luotettavuus: on rehellinen, ei valehtele, sanoo mitä ajattelee ja tekee kuten sanoo.

Kiltteys: on ystävällinen, huomaavainen, kohtelias, sekä minulle että muille.

Terve itseluottamus: on avoin oma itsensä eikä yritä olla jotain muuta kun on, uskaltaa sanoa mielipiteensä (ei kuitenkaan mikään itsensä jalustalle nostaja tarvitse olla).

Bonuksena samanlainen huumorintaju, kiinnostuksenkohteet ja elintavat!
– Nainen, sinkku, 24"

"Tärkein ominaisuus on mielestäni huumorintaju. Miehen on saatava minut nauramaan, jotta en tylsisty. Tämä ei tarkoita, että miehen pitäisi väännellä vitsejä koko ajan, mutta yhteinen sävel täytyy löytyä ja kemioiden kohdata. Toiseksi, miehen täytyy arvostaa läheisyyttä. En pystyisi olemaan miehen kanssa, joka inhoaa halimista ja hellyyttä. Miehen täytyy myös tuoda elämääni turvan tunnetta, eli arvostan tietynlaista huolehtivaisuutta. Kuten mieheni aina sanoo, naista on pidettävä kuin kukkaa kämmenellä."
– Nainen, kihloissa, 26

"Kolme tärkeintä asiaa minulle on kemia, kemia ja kemia. Jos sitä on riittävästi, niin millään muulla ei ole merkitystä. Tosin ihan hulttion tai täysin kunnianhimottoman ihmisen kanssa sitoutumista miettisin pitkään."
– Nainen, naimisissa, 30

"Miehen täytyy antaa. Vähemmästäkin menee fiilikset kuin haluttomasta miehestä. Miehen täytyy olla huumorintajuinen. Tämä on niin perusvaatimus, mutta silti niin totta. Eikös se niin mene, että jos saat naisen nauramaan, saat hänet tekemään mitä tahansa? Ja vielä: miehen täytyy tulla toimeen ystävieni kanssa. Jos ystäväni vihaavat miestä, niin se kertoo jo paljon. Ja niin, olisihan se siistiä, jos mies ei pitäisi lastani riesana."
– Nainen, sinkku, 27

"Empaattisuus, huumorintaju ja samanlainen läheisyyden- ja seksintarve kuin itselläni. En voisi elää "kuin kaverina" aviomiehen kanssa, enkä kestäisi suu mutrussa elävää tosikkoukkoa. On ihanaa nauraa ja hölmöillä yhdessä! Minulle on myös tärkeää, ettei kumppani ajattele vain itseään ja omaa etuaan, vaan rakastaa kanssaeläjiään. Vaikka sai listata vain kolme asiaa, voisin lisätä tämän: minulle on myös tärkeää, ettei mies ryyppää. Tupakointi ei ole minulle koskaan ollut suuri ongelma."
– Nainen, sinkku, 27

"Itse pidän tärkeimpinä piirteinä miehessä turvallisuutta, huumorintajua sekä tietynlaista itseluottamusta. Itsekkyydestä tuskin kukaan pitää, mutta liiallinen epävarmuuskaan ei ole hyvä juttu. Lisäksi mielestäni on tärkeää, että arvomaailmat ovat edes pääpiirteissään samansuuntaiset, vaikka tätä ei ehkä yksittäiseksi ominaisuudeksi voikaan kutsua."
– Nainen, sinkku, 21

"Huumorintaju, luotettavuus ja aitous! Ilman niitä en itse ainakaan voisi kuvitella seurustelevani kenenkään kanssa, vaan pidän niitä tärkeinä asioina kumppanissa (ja kumppania etsiessä)."
– Nainen, parisuhteessa, 22

Lue myös:

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta!Esitä kysymys!


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja