Mitä joulukalenteristamme paljastuu tänään? Avaa luukku ja katso!

Amandan joulumokkapalat – näitä on kokeiltava! 3:05
Testaa Amandan jouluiset mokkapalat!

Klikkaa ja katso, mitä joulukalenteristamme paljastuu tänään!

MTV Lifestylen joulukalenteri viihdyttää joka päivä jouluaattoon saakka!

Kalenterin jokaisen luukun takaa paljastuu muisto vuoden 2020 varrelta – tai kenties kauempaakin! Klikkaa ja kurkista, mitä tänään on tarjolla: avautuuko luukusta ihana resepti, hauska niksi vai tunteikas haastattelu? Entä aukeaako huomispäivän luukusta hauska persoonallisuustesti? Päivän luukku aukeaa vain yhden päivän ajan!

Luukun avaaminen kuljettaa sinut kiinnostavaan artikkeliin automaattisesti! Avaa päivän luukku klikkaamalla sitä kerran:

Jos kalenteri ei näy mobiililaitteessasi, siirry selaimessa sivuston täysversioon.

Tähän mennessä avautuneet luukut:

 1. Katariinan legendaarinen raparperipiirakka on edelleen älytön hitti ja reseptin haluavat kaikki: "Helppo tehdä ja onnistuu aina"
 2. Suvi ja Jarmo sanoivat toisilleen 'tahdon' keskellä Lappia – pariskunnalla hieman erikoisempi rakkaustarina: "Toinen ei puhu eikä toinen kuule, joten mehän olemme täydellinen pari!"
 3. Kerro syntymävuosikymmenesi ja me kerromme, mitä karkkeja rakastit lapsena – osuiko testimme oikeaan?
 4. Samantha huomasi olevansa raskaana, vaikka oli neitsyt: "Haluan ihmisten tietävän, että tämä on mahdollista" – gynekologi vahvistaa
 5. Ääni, jonka jokainen suomalainen tunnistaa – Kun 53-vuotias Reidar liittyi kaksi päivää sitten TikTokiin, meni monelta pasmat sekaisin: "Kaikki tutut eivät tiedä, että minä olen tuo ääni"
 6. Oletko sinäkin vaihtanut petivaatteesi väärin? Kokeile kääretorttumenetelmää ja ylläty!
 7. Seksityötä tekevä Juhani tietää, että naisetkin ostavat seksiä: "Toiset haluavat puhua ja olla lähellä, toiset taas kunnolla selkään kaksi tuntia putkeen"
 8. Paastoatko ennen joulua? Ravitsemusterapeutti kertoo, miksi se on huono idea
 9. Kuolevan miehen ajatuksia: Matti, 61, sai vuosi sitten pysäyttävän puhelun – haaveet eläkepäivistä musertuivat, kun lääkäri kertoi parantumattomasta syöväst
 10. Varoitus, sisältää sipsipaljastuksia! Avasimme sipsijoulukalenterin kaikki 31 luukkua
 11. Neljä naista lopetti sampoon käyttämisen joksikin aikaa – tältä hiukset näyttävät neljän viikon pesemättömyyden jälkeen
 12. Pitääkö suolen olla tyhjä punnitusta varten? Näin paljon kakka oikeasti painaa – vastaus saattaa yllättää
 13. Miksi tavoittelemme kympin tulosta, kun seiskakin riittäisi? Juha kehottaa olemaan vähemmän kunnianhimoinen: "Että ei myöhemmin tarvitsisi katua, vaan ehtisi elääkin"
 14. Mikä sana kätkeytyy emojivihjeen taakse? Tämä visa koettelee päättelykykyäsi – testaa, montako saat oikein
 15. Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai
 16. Marjaana sai tietää autoilleensa 16 vuotta ilman ajo-oikeutta – edes poliisi ei ollut tajunnut: "Onhan siitä kuittailua tullut"
 17. Kommentti: Jos kiusattu lapsi ei voi luottaa aikuiseen, mitä jää jäljelle? Minua koulukiusattiin lapsena – pahinta olivat kuitenkin välinpitämättömät aikuiset
 18. Uskoisitko Miraa 35-vuotiaaksi kolmen lapsen äidiksi? Uskomattomalla ulkomuodolla karu varjopuoli – Mira lataa vähättelijöille samalla mitalla takaisin
 19. Näin teet itsellesi tai läheisellesi maskin minuutissa – Muista, tekemäsi maski ei ole henkilönsuojain!
 20. Viisi naista joi kaksi litraa vettä joka päivä – näin kuukauden haaste vaikutti
 21. Niina, 28, päätti lopettaa laihduttamisen ja pudotti yli 52 kiloa yksinkertaisella keinolla: "Laihduttaminen on ollut suurin ongelmani koko ikäni"
 22. Kaksospojat Arvi ja Ilmari syntyivät kuukausia ennen laskettua aikaa, kaksi viikkoa myöhemmin haudattiin heidän sisarensa Anni – "Elämäni rankin kokemus"
 23. Vakavasti sairas Annika, 31, kävi jo kerran lähellä kuolemaa, sitten lapsuudenystävältä tuli odottamaton ehdotus – nyt Annikalla on Jennin munuainen: "Kyllä se vain on niin, ettei kaikilla ole tuollaisia Jennejä elämässään"
 24. Vastarakastuneet kertovat, miten parisuhde sai alkunsa koronakeväänä 2020 – edes Uudenmaan sulku ei saanut liekkiä sammumaan: "Oli luottamus siihen, että toinen säilyy"

Juttua muokattu 3.12.2020 klo 8.13: lisätty listaus jo avautuneista jutuista, listaus tulee päivittymään kalenterin edetessä.

Lue myös:

  Uusimmat