Samantha huomasi olevansa raskaana, vaikka oli neitsyt: "Haluan ihmisten tietävän, että tämä on mahdollista" – gynekologi vahvistaa

Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? 3:17
Naisilla on synnynnäinen herkkyys tietynlaiseen orgasmiin – videolla kerrotaan mielenkiintoiset faktat naisen laukeamisesta.

Amerikkalainen Samantha havaitsi olevansa raskaana, vaikka ei ollut vielä harrastanut yhdyntäseksiä.

19-vuotiaana Samantha Lynn Isabel sai tietää olevansa raskaana siitä huolimatta, että kertoo olleensa neitsyt. Vaikka Samantha oli harrastanut muunlaisia intiimejä kohtaamisia poikaystävänsä kanssa, he eivät olleet koskaan harrastaneet yhdyntää, kertoo Buzzfeed.

Kuusi raskaustestiä näytti positiviista

19-vuotiaana Samantha tajusi kuukautistensa olevan myöhässä. Hän päätti varmuuden vuoksi tehdä raskaustestin, vaikka uskoikin, ettei se voi olla positiivinen. Toisin kuitenkin kävi.

Järkyttynyt Samantha teki kuusi raskaustestiä. Jokainen näytti positiivista. Lopulta lääkäri vahvisti tuloksen: Samantha todella oli viidennellä viikolla raskaana.

Tapaus sattui viisi vuotta sitten. Samantha päätti kuitenkin kesällä 2020 tehdä moniosaisen TikTok-videosarjan tarinastaan, ja videot keräsivätkin pian miljoonia katsojia.

Harvinainen, mutta mahdollinen tilanne

Osa katsojista väitti Samanthaa valehtelijaksi, mutta hän huomauttaa, että raskaaksi voi tulla ilman penetraatiotakin. 

– En tehnyt videota katsojien takia, tai päästäkseni viraaliksi tai kuuluisaksi. Tein sen, koska haluan ihmisten tietävän, että tämä on mahdollista, vaikka minun sitten pitäisi nolata itseni teidän kaikkien edessä, Samantha kertoi epäilijöille.

Samantha kertoo, miten sai tietää raskaudestaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Buzzfeedin haastattelema gynekologi Jennifer Lincoln toteaa, että vaikka raskaaksi tuleminen on hyvin harvinaista ilman yhdyntää, on se kuitenkin mahdollista.

– Sperman tulee päästä vaginaan, jotta raskaus alkaa. Sillä ei ole merkitystä, mikä siemennesteen sinne vie, oli se sitten penis, sormi, pipetti, mikä tahansa. Kun sperma on vaginassa, se voi matkata läpi kohdunkaulan kohtuun, kohdata munasolun munanjohtimessa ja hedelmöittää sen, Lincoln kuvailee.

Lincolnin mukaan raskaus voisi siis periaatteessa alkaa, jos siemennestettä pääsee vaikkapa sormien mukana vaginaan.

– Kuten sanoin, se vaatii vain yhden siittiön, joka on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

"Pieninkin" kohtaaminen voi riittää

Insiderin haastattelema naistentautien lääkäri Alyssa Dweck on samaa mieltä: raskaus voi alkaa, vaikka alapäitä vain esimerkiksi hierottaisiin vastakkain.

– Epäilen, että heillä oli penis-vagina-kontakti. Jopa pieninkin penetraatio, edes vaginan suuaukkoon, tai altistuminen ejakulaatiota edeltävälle eritteelle voi johtaa raskauteen. Tämä yllättää monet, Dweck sanoo.

Samantha kertoi TikTokissa, ettei ole varma, mikä hänen ja poikaystävän kanssakäymisistä johti raskauteen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Ei kokenut olevansa valmis äidiksi

TikTokissa Samantha kertoi vanhempiensa uskoneen hänen kuvauksensa tapahtuneesta; äiti oli huolissaan siitä, miten kivulias synnytys olisi Samanthalle.

– Isä työskenteli sairaalassa ja kulki siellä kertoen kaikille. Olin supernolona, Samantha kuvasi videolla.

Samantha itse ei kokenut olevansa valmis äidiksi.

– Olin lopettanut opiskelut kahdesti ahdistushäiriöni vuoksi, mutta palannut viimein kouluun saadakseni tutkinnon, Samantha kuvailee.

Hänen suunnitelmansa oli mennä jatko-opiskelemaan. Aluksi Samantha harkitsikin aborttia ja myös varasi ajan siihen. Poikaystävä oli valmis isäksi, mutta lupasi tukea Samanthaa tämän päätöksessä.

Yllätyslapsi on jo 5-vuotias

Aborttiklinikalla Samantha kertoo tulleensa toisiin ajatuksiin ja päättäneensä kuitenkin pitää lapsen. Synnytyskin sujui epiduraalin avulla hyvin.

– Olin hermostunut siitä, etten voisi antaa lapselle kaikkea [mitä hän kaipaa]. Mutta hänellä on kaikkea ja enemmänkin, Samantha kertoi haastattelussa.

Yllätyslapsi, Bentley, on nyt 5-vuotias. Samantha on edelleen yhdessä tämän isän kanssa. Bentleyllä on myös vuoden ikäinen pikkuveli Theo.

Lue myös:

    Uusimmat