Mies jätti vaimonsa, lapsensa ja katosi – löytyi 3 vuotta myöhemmin TikTokin avulla

5:50
Sosiaalinen media on sekä hyödyllinen että haastava ympäristö kasvavalle nuorelle.

Intialaismies kyllästyi perhearkeensa ja katosi jäljettömiin. Kolme vuotta myöhemmin mies löytyi yllättävällä tavalla, kertoo uutissivusto Insider.

Sosiaalinen media on todella muuttanut maailmaa. Sen lisäksi, että se on oivallinen keskustelu- ja tiedotuskanava, sen avulla voi tutustua uusiin tuttavuuksiin – tai vastaavasti löytää kauan kadoksissa olleen ihmisen.

Video: Huomenta Suomessa keskusteltiin vuosi sitten sosiaalisen median hyödyistä ja haitoista. 

Intialaismies Sureh oli lopen kyllästynyt perhearkeensa ja elämäänsä. Hänen mittansa tuli täyteen vuonna 2016. Mies jätti vaimonsa sekä kaksi lastaan ja katosi sanaakaan sanomatta.

Surehin vaimo Jayapradha huolestui miehestään, joka oli kadonnut jälkeäkään jättämättä. Hän yritti aluksi etsiä miestään yksin ystävien ja sukulaisten avustuksella, mutta miestä ei löytynyt.

Tilanne oli lohduton, kunnes…

Epätoivoinen nainen otti yhteyttä paikallisiin viranomaisiin, jotka luokittelivat Surehin kadonneeksi henkilöksi.

Kului vuosi, kului toinenkin, eikä Surehin katoamisesta tullut uutta tietoa mistään suunnasta. Vaimo ajatteli tilanteen olevan lohduton: löytäisikö hän enää koskaan rakasta miestään?

Tilanne muuttui odottamattomalla tavalla, kun Jayapradhan sukulainen otti naiseen yhteyttä. Oli nimittäin käynyt ilmi, että Sureh saattaisi olla edelleen täysissä ruumiin ja sielun voimissaan. 

Sukulainen oli nähnyt etenkin nuorten suosimassa TikTok-videopalvelussa videopätkän, jossa esiintyi aivan tutun näköinen mies.

Uusi elämä transnaisen kanssa

Mies oli kuin olikin Sureh, joka oli ollut kadoksissa kolme vuotta. Hän oli aloittanut uuden elämän toisaalla työskennellen mekaanikkona Hosurin teollisuuskaupungissa.

Myös miehen parisuhderintamalla pyyhki hyvin, sillä Sureh oli löytänyt kainaloonsa uuden kumppanin – paikallisen transnaisen.

Tarina sai onnellisen lopun

Jayapradha otti yhteyttä poliisiin, joka lähti tekemään selvitystyötä. Viranomaiset pääsivät pian miehen jäljille TikTok-videon avulla.

– Transnainen esiintyi myöskin videolla, ja jäljitimme heidät Villupuramin transseksuaalijärjestön kautta, poliisi kommentoi The New Indian Expressille.

Paikallismedian mukaan poliisi sai yhteyden karkuteillä olleeseen mieheen, joka palasi takaisin kotiin vaimonsa ja lastensa luokse.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja