Kylmäpäinen poptähti – Robin hämmästyttää akrobaattisilla taidoillaan: "Olet hullu"

Vieraana Robin Packalen 7:08
Tauoltaan palannut Robin vieraili Vappu ja Marja Livessä

Robin esittelee trampoliinitaitojaan sosiaalisessa mediassa. 

Poptähti Robin Packalen palasi hiljattain takaisin puolitoista vuotta kestäneeltä tauoltaan. 20-vuotias poppari on tauolta palattuaan julkaissut ahkerasti materiaalia sosiaalisessa mediassaan. 

Pääsiäissunnuntain iltana Robin julkaisi Instagram-seuraajiaan ällistyttäneen videon. Lyhyessä pätkässä näkyy, kuinka Robin kuntoilee trampoliinilla – välillä hypäten muutaman hurjalta näyttävän voltin. 

– Mikä aika olla elossa, poptähti hehkuttaa päivityksessään. 

Robinin seuraajat ovat hämmästelleet nuorukaisen taitoja. Kommentoijien joukossa on myös suomalaisia tunnettuja kasvoja. 

– Olet hullu, muusikko Samu Haber kirjoittaa. 

– Hullu poika, jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi puolestaan toteaa. 

Myös muun muassa Suomea euroviisuihin edustamaan lähtevä Darude hämmästelee Robinin rohkeutta ja taitoja liekkiemojien kera. 

Robin jäi määrittelemättömän mittaiselle tauolle lokakuussa 2017. Emma-gaalassa parrasvaloihin palannut laulaja on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa.

Packalen nousi suuren yleisön tietoisuuteen alkuvuonna 2012 vain 13-vuotiaana jättihitillään Frontside Ollie. Laulaja on julkaissut kaikkiaan viisi suomenkielistä studioalbumia.

Palattuaan tauolta Robin ilmoitti myös vaihtaneensa laulukielen suomesta englantiin. Popparin ensimmäinen englanninkielinen sinkku I'll Be With You julkaistiin maailmanlaajuisesti perjantaina 8. helmikuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat