Teinitähti Isac Elliot pelkäsi uransa tyssäävän Robinin jättihittiin: "Olin ihan rikki"

Laulajatähti Isac Elliot paljastaa Cafe Lanzarote -podcastin uudessa jaksossa kilpailevien teiniartistien herättäneen erpävarmuutta.

Isac Elliot, 16, kertoo Lauri Saarilehdon juontamassa Cafe Lanzarote -podcastin uusimmassa jaksossa pelänneensä jäävänsä ilman levytyssopimusta. Syy pelkoon oli pari vuotta Elliotia vanhemman poptähti RobininFrontside Ollie -läpimurtohitti, joka julkaistiin tammikuussa 2012.

Elliot toteaa ohjelmassa, ettei ole koskaan aiemmin puhunut julkisesti aiheesta.

– Robin oli just julkaissut Frontside Ollien ja sitten oli tullut sellainen artisti kuin Tuuli. Isä sanoi, kun oltiin käyty neuvottelemassa levy-yhtiössä, että se voi olla, ettei nyt tulekaan mitään levytyssopimusta, kun näitä teiniartisteja on tullut jo kaksi. Minä olin ihan rikki ja muistan, että itkin koulussa. Olin silloin viidennellä luokalla, laulajatähti sanoo.

Isac Elliot sanoo haastattelussa innostuneensa Robinista ja siitä mitä hän teki, vaikka Robinin läpilyönti tapahtuikin Elliotin kannalta epävarmuutta aiheuttavalla hetkellä.

– Muistan, että Robin oli minusta siisti juttu, mutta mietin, että voikohan ne nyt ottaa vielä toisen teiniartistin. Vielä enemmän minun vastustajani oli kuitenkin Tuuli, kun se oli periaatteessa toinen, joka tuli sen saman viikon aikana ja ajattelin, että ei ne varmaan ota enää kolmatta.

Isac Elliot on suosittu Pohjoismaissa ja Baltiassa. Laulaja sanoo, ettei ole kertonut vielä Robinille itselleen siitä, minkälaisen reaktion Frontside Ollie hänessä aiheutti.

– Minun unelmani toteutui uran ensimmäisenä päivänä. Haaveeni oli, että biisini soisi joskus radiossa ja se tapahtui samana päivänä, kun ensimmäinen sinkku julkaistiin. Tämä kaikki on ekstraa, Elliot toteaa.

Isac Elliot kilpaili MTV:n Bumtsibum-ohjelmassa keväällä. Katso Elliotin ja Benjamin Peltosen duetto alla.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja