Kommentti: Tervetuloa takaisin, Robin! Suomi ei enää riitä ex-teinipopparille

1:35
Robin kertoi syksyllä 2017 olleensa stressaantunut tekemättömyydestä

Tauolta palasi eri Robin kuin se, joka tauon aloitti. Armeija on käyty, teinistä on tullut nuori aikuinen ja laulukielikin on vaihtunut. Ensimmäinen englanninkielinen Robinin kappale herättää odotuksia.

Syksyllä 2017 19-vuotias Robin jäi tauolle, kävi armeijan eikä puhunut paluusuunnitelmistaan julkisesti mitään.

Nyt, talvella 2019, 20-vuotias Robin on palannut. Asevelvollisuus on suoritettu ja laulukieli on vaihtunut. Laulukielenvaihdos vaikuttaa ensimmäisen näytteen perusteella erittäin lupaavalta liikkeeltä.

Emma-gaalassa ensiesityksensä saanut I'll Be With You -kappale toimi.

Musiikillisesti Robinin paluulaulusta voi sanoa, että studiossa on kuunneltu referensseinä ainakin Justin Timberlaken tanssipoppia ja Michael Jacksonia. Ainoastaan feattaajien tarkoitus jäi hieman hämäräksi, kappale olisi toiminut jopa paremmin ilman.

Laulukielenvaihdos ei ole ainoa muuttunut asia. Robin ei ole enää vain Robin, vaan hän esiintyy koko nimellään Robin Packalen. Monet kotimaiset artistit panostavat nimenomaan menestykseen kotimaassa, mutta Robin tekee toisin.

Emma-gaalaesiintymisen jälkeen lähetetyssä levy-yhtiön tiedotteessa asia sanotaan pätkääkään kursailematta: Robin Packalen tähtää kansainväliselle uralle englanninkielisellä musiikilla.

Laulajalla on levytyssopimus Saksan Universal Musicin kanssa ja tiedotteen mukaan yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Lisää englanninkielistä Robin Packalenia on luvassa ennen kesää.

I'll Be With You herättää toiveita siitä, että entistä teinipopparia vietäisiin kansainvälisille markkinoille isoin voimin. Jos taustavoimat ja tuotantotiimi on kunnossa, levy-yhtiön tiedotteen kursailematon lause kansainväliselle uralle tähtäämisestä ei ole liiottelua.

Se voi olla täysin toteutettavissa oleva lause.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja