Englannin käsittämätön rämpiminen jatkui Italian vieraana, kohtalona Kansojen liigan B-taso – päävalmentajan niskaan jälleen fanien jäätävä reaktio

Tällä maalilla Italia sysäsi Englannin Kansojen liigan B-tasolle 1:25
Tällä tykillä Italia sysäsi Englannin B-lohkoon.

Englannin surkea vire sai jatkoa jalkapallon Kansojen liigassa, kun joukkue taipui Milanossa isäntäjoukkue Italialle 0–1. Italialaishyökkääjä Giacomo Raspadori ratkaisi viime vuoden EM-finalistien kohtaamisen Italian eduksi ja sysäsi Englannin samalla Kansojen liigan B-tasolle.

Tällä kaudella Napolissa pelaava Raspadori, 22, ohitti upealla laukauksella Englannin maalivahdin Nick Popen, kun ottelua San Sirolla oli pelattu 68 peliminuuttia.

Katso Raspadorin näyttävä maali pääkuvan videolta.

Gareth Southgaten valmentama nuorekas Englanti on noussut viime vuosina Euroopan ehdottomaan kärkikastiin, mutta tämän vuoden Kansojen liigassa joukkue on ollut tuuliajolla. Englanti on kerännyt viidestä ottelusta vain kaksi pistettä, ja kesäkuun otteluruuhkassa joukkue kärsi kotikentällään 0–4 -nöyryytyksen Unkarille.

Mirrorin mukaan Englannin fanit buuasivat äänekkäästi päävalmentaja Southgatelle ottelun jälkeen. Reaktio oli sama myös Unkari-tappion jälkeen.

– Ymmärrän reaktion tulostemme vuoksi, Southgate kuittasi jäätävän kritiikin.

Unkari jatkaa sensaatiomaisesti A-liigan kolmoslohkon kärjessä, ja joukkue on enää tasapelin päässä ensi kesän finaaliturnauksesta. Italialaisen Marco Rossin valmennuksessa oleva Unkari kukisti vieraskentällä Saksan 1–0 kärkimiehensä Adam Szalain taidokkaalla kulmapotkuosumalla.

Kymmenen pistettä kerännyt Unkari sekä kahdeksassa pisteessä oleva Italia ratkaisevat lohkon voittajan, kun joukkueet ottavat yhteen maanantaina Budapestissa. Saksan mahdollisuudet lohkovoittoon kariutuivat Unkari-tappioon, sillä joukkue on kuudessa pisteessä.

Lue myös:

    Uusimmat