Case Aku Hirviniemi, Robin Packalenin muutto ja Käärijän OnlyFans – nämä aiheet puhuttivat viihdemaailmassa tällä viikolla

Tunnelma kiihtyi Ali Jahangirin stand up -keikalla 0:58
Katso myös: Video näyttää Ali Jahangirin keikalla tapahtuneen aggressiivisen tilanteen, jonka tiimoilta Naantalin kylpylä pyysi tällä viikolla anteeksi

Tähän artikkeliin on koottu kaikki viihdemaailmassa tällä viikolla puhuttaneet aiheet.

Tällä viikolla viihdemaailma on kohissut sekä Suomessa että ulkomailla. Tähän artikkeliin on koottu viikon puhuttavimmat viihdemaailman käänteen Suomesta ja ulkomailta!

Suomi

Case Aku Hirviniemi

Näyttelijä Aku Hirviniemi on ollut viime aikoina otsikoissa niin kutsutun seksiviestikohunsa vuoksi. Seiska uutisoi lokakuussa Hirviniemen lähetelleen lukuisia epäasiallisia, seksuaalissävytteisiä viestejä naisille.

Maanantaina tuotantoyhtiö Hihhihhii ilmoitti tiedotteessaan Hirviniemen eroavan yhtiön hallituksesta. Tiedotteessa kerrottiin Hirviniemen eroavan hallituksesta "taatakseen yhtiölle työrauhan". 

Tiistaina Hirviniemi pyysi Instagramissa anteeksi lähettämiään viestejä. Hän kirjoitti Instagram-tililleen jakamassaan tekstissä muun muassa tehneensä katuvansa virheitään ja että hän on hakenut ammattiapua. 

– Olen tehnyt virheitä, joita kadun. Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut. Erityisesti Sonjalta ja muilta läheisiltäni, joille käytökseni on ollut nöyryyttävää, Hirviniemi kirjoitti. 

Tiistaina uutisoitiin myös, että Hirviniemi jää pois Helsingin Kaupunginteatterin Ilmasta rahaa -tuotannosta. Hirviniemen tilalle Ilmasta rahaa -päärooliin valittiin näyttelijä Pekka Strang.

Sekä tapahtumapaikka Kangasala-talo että Oulun teatteri peruivat tällä viikolla Hirviniemen ja pianisti-säveltäjä Iiro RantalanAkun ja Iiron pikkujoulushow -esityksen. Kangasala-talossa esitys oli tarkoitus nähdä 13. joulukuuta ja Oulun teatterissa 30. marraskuuta.

Torstaina Hirviniemi pyysi sosiaalisessa mediassa anteeksi vitsailtuaan pikkujoulukeikallaan viimeaikaisesta kohustaan. Hirviniemi kirjoitti jakamassaan postauksessaan olleensa tällä viikolla pikkujoulukeikalla, jossa hän "vitsaili harkitsemattomasti tuoreista uutisista ja huonosta käytöksestään". Hän kirjoitti päivityksessään peruvansa tämän viikon työkeikkansa ja jäävänsä loppuviikoksi sairauslomalle.

Alkuviikolla Naantalin kylpylä julkaisiverkkosivuillaan lausunnon, jossa se pahoittelee koomikko Ali Jahangirin viime lauantaisella stand up -keikalla tapahtunutta välikohtausta. Naantalin Kylpylässä lauantai-iltana järjestetyllä Jahangirin stand up -keikalla tunnelma kuumeni, kun erään keikkayleisön jäsenen ja Jahangirin välille syntyi sanaharkka. 

Artisti Käärijä ja hänen aisaparinsa Häärijä kertoivat alkuviikolla kumpikin omilla Instagram-tileillään avaavansa yhteisen OnlyFans-tilin. He molemmat jakoivat Instagramiin kuvan, jonka perusteella he alkavat julkaista OnlyFans-alustalla joulukalenteria 1. joulukuuta alkaen.

Artisti Robin Packalen kertoi tiistaina Instagram-tilillään vaihtavansa ainakin hetkeksi aikaa maisemaa ja muuttavansa ensi vuonna Koreaan.

– Helmikuun 3. päivä 2024 pidän läksiäisbileet Helsingin Tavastialla ennen kuin muutan loppukevääksi ulkomaille! Luvassa on tietysti himmeet bileet jota ei kannata missata! artisti julisti Instagramissa.

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024. Samalla festivaali juhlii 20-vuotista taivaltaan.

Flow Festival julkaisi tällä viikolla ensimmäiset artistikiinnitykset vuodelle 2024. Flow’n lavalla nähdään ensi kesänä muun muassa Fred again.. -DJ sekä Pulp, The Smile ja PJ Harvey. 

Mediapersoona Iida Vainio kertoi Instagram-tarinaassan keskiviikkona 22. marraskuuta, että hänet erotettiin nikotiinipusseja myyvästä yrityksestä vihapostin vuoksi. Vainio aloitti vastikään työt yrityksen markkinointitiimissä. 

Vainio kommentoi tapahtunutta keskviikkona MTV Uutisille. Hän kertoi erottamisensa johtuneen nimenomaan runsaasta vihapostista.

Tuomas Enbuske otti Instagramissa kantaa hänen käytöksestään Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelman kulisseissa tehtyihin paljastuksiin. Hän kertoo, että oli Iltalehden julkisuuteen tuoman tapahtuman aikaan pahasti maaninen ja psykoosissa.

Ulkomaat

Näyttelijä Robert Pattinson sekä muusikko ja malli Suki Waterhouse odottavat perheenlisäystä. Waterhouse paljasti ilouutisen lavalla esiintyessään Meksikossa. 

Poptähti Shakira pääsi maanantaina sopimukseen oikeusjutussa epäillystä veronkierrosta Espanjassa. Sovinto tuli kuitenkin Shakiralle kalliiksi, sillä hän joutuu maksamaan 7,3 miljoonan euron sakot. Kolumbialaissyntyinen 46-vuotias laulaja sai lisäksi kolmen vuoden ehdollisen vankeustuomion.

Yhdysvaltalainen rap-artisti Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers joutuu oikeuden eteen marraskuussa 2021 tapahtuneeseen ampumavälikohtaukseen liittyen. Räppäriä epäillään kahdesta törkeästä ampuma-aseella tehdystä pahoinpitelystä, kertoo BBC.

Losangelesilainen tuomari päätti maanantaina alustavan kuulemisen toisena päivänä, että tapauksesta järjestetään oikeudenkäynti. Syyttäjien mukaan Asap Rocky osoitti ja ampui käsiaseella lapsuudenystäväänsä Terell Ephronia riitatilanteen yhteydessä aiheuttaen tälle lieviä vammoja.

Näyttelijä-koomikko Jamie Foxxia, 55,  syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä keskiviikkona 22. marraskuuta New Yorkissa nostetussa oikeusjutussa, jonka mukaan hän kouri naista kattobaarissa ja ravintolassa Manhattanilla elokuussa 2015.

Swift esiintyi Rio de Janeirossa äärimmäisen helleaallon kurittaessa kaupunkia. Konserttiin saapuneet fanit raportoivat stadionin tuskaisesta kuumuudesta sekä rajoitetusta mahdollisuudesta saada vettä. Rio de Janeiron siviilipoliisiosaston tiedottajan mukaan viranomaiset ovat aloittaneet selvityksen konserttivieraiden hengen ja terveyden vaarantamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat