Hän korvaa Aku Hirviniemen Helsingin Kaupunginteatterin tuotannossa

Helsingin Kaupunginteatteri tiedottaa Pekka Strangin korvaavan Aku Hirviniemen Ilmasta rahaa -tuotannossa. 

Näyttelijä Aku Hirviniemen tiedotettiin jäävän pois Helsingin Kaupunginteatterin Ilmasta rahaa -tuotannosta. Teatteri tiedottaa päätyneensä ratkaisuun vakavan harkinnan jälkeen.

Nyt Helsingin Kaupunginteatteri tiedottaa, että päärooliin on valittu näyttelijä Pekka Strang, joka palaa vuosien tauon jälkeen HKT:n näyttämölle.

– Ehdotus tuli pyytämättä ja yllättäen. Mietin vuorokauden ja päätin ottaa haasteen vastaan. Olen aina rakastanut hyviä farsseja ja tuttuun taloon on mukava palata, sanoo Strang kommentoi tiedotteessa. 

Seiska uutisoi lokakuussa Hirviniemen lähetelleen lukuisia epäasiallisia, seksuaalissävytteisiä viestejä naisille. Hän kommentoi asiaa ensimmäisen kerran Instagram-tilillään tiistaina 21. marraskuuta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen tehnyt virheitä, joita kadun. Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut. Erityisesti Sonjalta ja muilta läheisiltäni, joille käytökseni on ollut nöyryyttävää, Hirviniemi kirjoittaa. 

– Tunnistan ongelmani. Olen hakenut ammattiapua ja sitoutunut jo aloittamaani hoitoon, jotta vastaava ei enää koskaan toistuisi, hän jatkaa. 

Hirviniemi myös toteaa, että hänen olisi pitänyt tulla asian kanssa ulos jo aiemmin. 

Maanantaina tuotantoyhtiö Hihhihhii ilmoitti tiedotteessaan Hirviniemen eroavan hallituksesta. Tiedotteessa kerrotaan näyttelijän eroavan hallituksesta "taatakseen yhtiölle työrauhan". 

 

Lue myös:

    Uusimmat