Kangasala-talo perui Aku Hirviniemen pikkujoulushow’n esityksen – näin tapahtumapaikka perustelee päätöstään

Töllötuomarit puivat Aku Hirviniemen anteeksipyyntöä 3:03
Katso myös: Töllötuomarit puivat Aku Hirviniemen anteeksipyyntöä

Kangasala-talo tiedottaa asiasta Facebookissa.

Tapahtumapaikka Kangasala-talo tiedottaa Facebookissa peruvansa näyttelijä Aku Hirviniemen ja pianisti-säveltäjä Iiro Rantalan Akun ja Iiron pikkujoulushow -esityksen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

– Viimeaikaisen julkisen keskustelun ja siinä esille nousseiden asioiden vuoksi Kangasala-talo on päättänyt perua Akun ja Iiron pikkujoulushow’n esityksen keskiviikkona 13.12.2023. Koemme, että tässä tilanteessa olisi tuntunut väärältä jatkaa esityksen markkinointia ja lipunmyyntiä, Kangasala-talon Facebook-sivuilla kerrotaan.

Seiska uutisoi lokakuussa Hirviniemen lähetelleen lukuisia epäasiallisia, seksuaalissävytteisiä viestejä naisille. Hän kommentoi asiaa ensimmäisen kerran Instagram-tilillään tiistaina 21. marraskuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Akun ja Iiron pikkujoulushow -esitystä Musiikkiteatteri Kapsäkkissä tänään 22. marraskuuta ei ole sen sijaan peruttu. Myös Riihimäen Teatterissa järjestetään Akun ja Iiron pikkujoulushow -esitykset suunnitellusti 27. ja  28. marraskuuta. 

– Emme ole saaneet aiheesta minkäänlaista katsojapalautetta. Olemme päättäneet pitää nämä (esitykset) yhä ohjelmistossa. Nämä asiat, jotka ovat olleet jo pitkään julkisuudessa, kuuluvat Akun yksityiselämään ja hän ei ole saanut asiasta myöskään vielä mitään tuomiota, niin emme ota tässä myöskään sellaista roolia teatterina, Riihimäen Teatterin taiteellinen johtaja Olka Horila kommentoi MTV Uutisille.

Tiistaina tiedotettiin, että Hirviniemi jää pois myös Helsingin Kaupunginteatterin Ilmasta rahaa -tuotannosta. Teatteri tiedottaa päätyneensä ratkaisuun vakavan harkinnan jälkeen.

Maanantaina tuotantoyhtiö Hihhihhii ilmoitti tiedotteessaan Hirviniemen eroavan hallituksesta. Tiedotteessa kerrotaan näyttelijän eroavan hallituksesta "taatakseen yhtiölle työrauhan". 

Juttua päivitetty 22.11.2023 klo 15.54: Lisätty tieto, että Akun ja Iiron pikkujoulushow -esitykset järjestetään suunnitellusti Riihimäen Teatterissa sekä Riihimäen Teatterin taiteellisen johtajan Olka Horilan kommentti.

Lue myös:

    Uusimmat