Iida Vainio kertoo, että hänet erotettiin töistä vihapostin vuoksi: "Miten ihmiset voivat olla niin ilkeitä"

Somekommentit ovat saaneet Iida Vainion suunnittelemaan kauneusoperaatioita 2:27
Katso myös: Ulkonäkökommentit ovat saaneet Iida Vainion pohtimaan kauneusleikkausten tekemistä

Iida Vainio kertoo MTV Uutisille saaneensa tänään puhelun erottamiseensa liittyen.

Mediapersoona Iida Vainio kertoo Instagram-tarinaassan keskiviikkona 22. marraskuuta, että hänet erotettiin nikotiinipusseja myyvästä yrityksestä vihapostin vuoksi. Vainio aloitti vastikään työt yrityksen markkinointitiimissä. 

Vainio kertoo MTV Uutisille saaneensa yritykseltä tänään keskiviikkona puhelun, jossa hänelle kerrottiin erottamisesta. Hänen mukaansa työt sujuivat tähän saakka hyvin.

– Yhtäkkiä sieltä soitti tänään yksi henkilö minulle. Minulla olisi ollut sopimus tammikuun loppuun, mutta hän sanoi, että tämä homma pitää nyt keskeyttää, koska yritykselle tulee niin paljon peruutuksia ja roskaviestejä, Vainio kertoo.

Vainion mukaan hänen työsopimuksessaan oli 40 päivän koeaika, jolloin työsopimus voidaan purkaa molemmin puolin. Vainio kertoo erottamisensa johtuneen nimenomaan runsaasta vihapostista.

– Ihmettelen, että he eivät tajunneet sitä etukäteen, kun he palkkasivat minut. He ovat kuitenkin tuttujani, tunsin heidät entuudestaan ja olen ollut heidän tapahtumissaan töissä ja olin heillä töissä keväälläkin. Ihmettelen, että he antavat kiusaajien vaikuttaa tähän, hän sanoo.

Vainio ihmettelee, mistä kaikki viha häntä kohtaan kumpuaa.

– En voi ymmärtää, miten ihmiset voivat olla niin ilkeitä, että he ottavat elinkeinoni pois. Ymmärrän, jos joku ei tykkää minusta ja haluaa sanoa sen julkisesti, niin ole hyvä, mutta en ymmärrä, että töihinikin pitää vaikuttaa, hän sanoo vihapostin lähettäjiin viitaten.

Vainio toivoo saavansa uusia töitä. Hän kuitenkin toteaa, että on tapahtuneesta sanaton.

– Olisiko parempi, että olisin Kelan tiskillä ja elämiseni maksettaisiin? Mielestäni sekään ei ole hirveän hyvä vaihtoehto, hän toteaa. 

 

Lue myös:

    Uusimmat