Käärijä ja Häärijä perustivat Onlyfans-tilin – näin paljon maksaa kuukausitilaus

Susanna Penttilä, 50, on tienannut OnlyFansilla kahdessa kuukaudessa 100 000 dollaria - nyt hän kertoo, miten teki sen 6:50
Katso myös: Susanna Penttilä kertoi OnlyFans-työstään MTV Uutisille viime keväänä

Käärijä ja Häärijä tekevät uuden aluevaltauksen.

Artisti Käärijä ja hänen aisaparinsa Häärijä kertovat kumpikin omilla Instagram-tileillään avaavansa yhteisen OnlyFans-tilin. He molemmat ovat jakaneet Instagramin tarinat-osioon kuvan, jonka perusteella he alkavat julkaista OnlyFans-alustalla joulukalenteria 1. joulukuuta alkaen.

Kaksikon OnlyFans-tilin esittelyteksti kuuluu seuraavasti:

– Tervetuloa Käärijän ja Häärijän joulukalenteriin. Postaamme joka päivä uutta ja ennennäkemätöntä sisältöä joulutunnelmissa. Hyvää joulua! 

Käärijän ja Häärijän OnlyFans-tilin tilaushinta on 40 dollaria, eli noin 36 euroa kuukaudessa. OnlyFansin verkkosivuilla kerrotaan, että sisällöntuottaja voi asettaa kuukausitilauksen hinnaksi minkä tahansa summan 4,99 dollarin ja 50 dollarin väliltä.

OnlyFans-sivusto tunnetaan erityisesti eroottisten sisältöjensä kautta, mutta sivustolla julkaistut sisällöt voivat liittyä mihin vain. OnlyFansissa voi myös myydä "personoituja sisältöjä", kuten kahdenkeskisiä juttutuokioita.

Tunnetuista artisteista muun muassa Cardi B:llä, Iggy Azalealla,Austin Mahonella ja Bhad Bhabiella on OnlyFans-tilit.

Lue myös:

    Uusimmat