Aku Hirviniemi pyytää anteeksi vitsailtuaan pikkujoulukeikallaan törkyviestikohustaan – jää sairauslomalle

Töllötuomarit puivat Aku Hirviniemen anteeksipyyntöä 3:03
Katso myös: Töllötuomarit puivat Aku Hirviniemen anteeksipyyntöä

Aku Hirviniemi pyytää puheitaan anteeksi ja kertoo jäävänsä loppuviikoksi sairauslomalle.

Näyttelijä Aku Hirviniemi pyytää sosiaalisessa mediassa anteeksi vitsailtuaan pikkujoulukeikallaan viimeaikaisesta kohustaan. Hirviniemi kirjoittaa postauksessaan olleensa tällä viikolla pikkujoulukeikalla, jossa hän "vitsaili harkitsemattomasti tuoreista uutisista ja huonosta käytöksestään".

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina Hirviniemen vitsailleen seksiviestikohustaan esiintyessään Musiikkiteatteri Kapsäkissä keskiviikkona 22. marraskuuta.

– Tarkoitukseni oli viihdyttää yleisöä ja itseironisesti lievittää häpeääni. Olin kuitenkin ajattelematon, enkä ymmärtänyt, että huumorini loukkaa monia asianosaisia. Pyydän anteeksi tunarointiani, harkitsematonta tyylilajiani ja sokeuttani asiayhteydelle. Tarkoitukseni ei ollut vähätellä asiaa, Hirviniemi kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hirviniemi kertoo päivityksessään peruvansa tämän viikon työkeikkansa ja jäävänsä loppuviikoksi sairauslomalle.

Useat mediat, muun muassa Seiska ovat uutisoineet viime aikoina Hirviniemen lähetelleen lukuisia epäasiallisia, seksuaalissävytteisiä viestejä naisille. Hirviniemi kommentoi asiaa ensimmäisen kerran Instagram-tilillään tiistaina 21. marraskuuta.

 

Lue myös:

    Uusimmat