Robin Packalen muuttaa Koreaan – yksi seikka läksiäiskeikassa harmittaa useita faneja

Popparit Robin ja Jambo tapasivat toisensa bileissä 16-vuotiaina – ”Olin, että mitä sä selität nyt” 2:21
Katso myös: Robin Packalen ja räppäri Jambo kertoivat taannoin Huomenta Suomessa, miten tapasivat toisensa bileissä 16-vuotiaina: "Olin, että mitä sä selität nyt"

Robin Packalen vaihtaa maisemaa ulkomaille.

Artisti Robin Packalen kertoo Instagram-tilillään vaihtavansa ainakin hetkeksi aikaa maisemaa ensi vuonna. Artisti paljastaa Instagramiin jakamallaan videolla järjestävänsä helmikuussa "läksiäisbileet" Helsingin Tavastia-klubilla ennen kuin hän muuttaa Koreaan.

– Helmikuun 3. päivä 2024 pidän läksiäisbileet Helsingin Tavastialla ennen kuin muutan loppukevääksi ulkomaille! Luvassa on tietysti himmeet bileet jota ei kannata missata! artisti kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Packalen vihjaa läksiäiskeikkansa sisältävän mahdollisesti uutta musiikkia ja vierailijoita. Moni laulajan fani kommentoi innostuneensa tämän videota.

– Siellä nähdään! yksi kirjoittaa.

– Liput hommattu, siellä sitten bileet pystyyn, toinen iloitsee.

– Tulossa! kolmas lupaa.

Iloisten kommenttien lisäksi Packalenin julkaisun kommenttikenttään on kuitenkin jätetty myös lukuisia viestejä, joissa harmitellaan keikan ikärajaa, joka on 18 vuotta. Moni kommentoija toivoo, että laulaja järjestäisi läksiäiskeikan myös alaikäisille faneilleen.

– Saisiko ikärajattoman kans? Olisi tulijoita, yksi pyytää.

– Lipun olisin ostanut mutta K-18, toinen harmittelee.

– Pidä ikärajaton myös! kolmas toivoo.

Lue myös:

    Uusimmat