Fani kuoli juuri ennen Taylor Swiftin keikkaa – nyt puhuu edesmenneen naisen isä

Travis Kelce tekee touchdownin Kansas CIty Chiefsille – hänen paikalle kutsumansa poptähti Taylor Swift juhlii villisti 1:19
Taylor Swiftin huhutaan seurustelevan amerikkalaisen jalkapallon pelaajan Travis Kelcen kanssa. Näin hän juhli villisti Kelcen Kansas City Chiefsille tekemää touchdownia.

Fani on kuollut sairastuttuaan artisti Taylor Swiftin keikalla Rio de Janeirossa, Brasiliassa. 

Ana Clara Benevides Machado, 23, kuoli myöhemmin sairaalassa sairastuttuaan artisti Taylor Swiftin keikalla Rio de Janeirossa, Brasiliassa, 17. marraskuuta. 

Ana Clara osallistui Swiftin Eras Tour -kiertueen konserttiin Nilton Santos -stadionilla Rio de Janeirossa 17. marraskuuta. Portugalista englanniksi käännetyssä lausunnossa järjestäjä T4F, eli Time for Fun, sanoi, että Ana Clara ei ollut voinut hyvin, ja ensiapuhenkilöt ottivat hänet nopeasti hoitoonsa. Hänet kuljetettiin Nilton Saltos -stadionin lääkärikeskukseen ensiapua varten.

Tapahtuneesta annetun lausunnon mukaan hänet siirrettiin Saldago Filhon sairaalaan, jossa hän kuoli noin tunti kiireellisen hoidon antamisen jälkeen.

Paikallisen G1-lehden mukaan Rion terveyspalvelut kertoi Ana Claran kärsineen sydämenpysähdyksestä, ja että Instituto Médico Legal vahvistaa kuolinsyyn, jota ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. 

Hänen isänsä Weiny Machado suree ainoaa tytärtään. 

– Menetin ainoan tyttäreni, onnellisen älykkään tytön. Hän oli valmistumassa psykologiasta ensi huhtikuussa ja säästi rahaa. Minulla ei ole sanoja ilmaisemaan tuskaani. Hän lähti kotoaan toteuttamaan unelmaansa ja palasi kuolleena, Weiny kertoi paikalliselle Folha de S. Paulolle haastattelussa 18. marraskuuta, joka oli käännetty portugalista englanniksi.

Ana Claran isä kertoi, että hän kaipaa lisätietoja tapauksesta.

– Haluan, että selvitetään, kiellettiinkö heitä todellakin tuomasta vettä tai onko avun antamisessa ollut huolimattomuutta. Tiedän, että laulaja jakoi vettä faneilleen, ja se on absurdia tämän kokoisen tapahtuman kannalta. Mikään ei tuo tytärtäni takaisin, mutta toivon, että jos huolimattomuus vahvistuu, joku saa rangaistuksen, jotta tämä ei tapahdu kenellekään muulle, Weiny kertoi. 

Kuultuaan uutisen faninsa kuolemasta Swift kertoi tuntemuksiaan Instagramin tarinat-osiossa 17. marraskuuta. 

– En voi uskoa, että kirjoitan näitä sanoja, mutta särkyneellä sydämellä sanon, että menetimme fanin aiemmin tänä iltana ennen esitystäni. En voi edes kertoa, miten järkyttynyt olen tästä. Minulla on hyvin vähän muuta tietoa kuin se, että hän oli niin uskomattoman kaunis ja aivan liian nuori, Swift kommentoi. 

– En aio puhua tästä lavalla, koska tunnen olevani surun vallassa, kun edes yritän puhua siitä. Haluan sanoa nyt, että tunnen tämän menetyksen syvästi ja särkynyt sydämeni menee hänen perheelleen ja ystävilleen. Tämä on viimeinen asia, jonka uskoin tapahtuvan, kun päätimme tuoda tämän kiertueen Brasiliaan, Swift jatkoi. 

ABC Newsin hankkimalla videolla Swiftin voitiin nähdä ohjaavan kiertuehenkilökuntaansa antamaan vettä yleisölle.

– On todella kuuma, joten jos joku sanoo tarvitsevansa vettä, kun on näin kuuma, he todella tarvitsevat sitä, Swift sanoi kyseisellä keikallaan. 

Swift ilmoitti 18. marraskuuta keikkansa siirtämisestä Rion äärimmäisten korkeiden lämpötilojen vuoksi. 

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat