Naantalin Kylpylä pyytää anteeksi Ali Jahangirin stand up -keikan kohuttua välikohtausta: "Tämä oli valitettava virhe meidän puoleltamme"

Tunnelma kiihtyi Ali Jahangirin stand up -keikalla 0:58
Video näyttää aggressiivisen tilanteen Ali Jahangirin keikalla.

Naantalin Kylpylä julkaisi verkkosivuillaan lausunnon koskien koomikko Ali Jahangirin stand up -keikan tapahtumia.

Naantalin Kylpylässä lauantai-iltana järjestetyllä koomikko Ali Jahangirin stand up -keikalla tunnelma kuumeni, kun erään keikkayleisön jäsenen ja Jahangirin välille syntyi sanaharkka. Naantalin kylpylä on nyttemmin julkaissut verkkosivuillaan lausunnon, jossa se pahoittelee keikalla tapahtunutta välikohtausta.

Naantalin Kylpylä kertoo lausunnossaan, että Ali Jahangirin stand up -keikalla  Naantalin Kylpylässä "koettiin valitettava välikohtaus, jonka seurauksena Jahangirin esitys keskeytyi jo alkumetreillä".

– Vaikka paikalla oli tavanomainen ja määräysten edellyttämä määrä järjestyksenvalvojia, pyydämme anteeksi sekä illan yleisöltä että esiintyjiltämme, ettemme puuttuneet esityksen aikana tapahtuneeseen häiriköintiin ja sitä seuranneeseen välikohtaukseen riittävän nopeasti. Näin tilanteen kärjistyminen, ja sitä seurannut esityksen keskeytyminen olisi voitu välttää. Tämä oli valitettava virhe meidän puoleltamme ja olemme asiasta pahoillamme, Naantalin Kylpylä kertoo lausunnossaan.

Lausunnossa kerrotaan, että tapahtuma on käyty sisäisesti läpi. Naantalin Kylpylä kertoo ottavansa tapahtuneesta opikseen ja tulevansa lisäämään järjestyksenvalvonnan määrää sekä henkilökunnan ohjeistusta tulevien tapahtumien osalta.

Välikohtauksesta kuvattu video, jolla koomikko ja yksi yleisön jäsenistä huutavat toisilleen kiihtyneinä, levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Naantalin Kylpylä pahoittelee lausunnossaan myös sitä, että tilannetta kuvattiin järjestäjän ohjeiden vastaisesti

– Olemme yhteydessä kaikkiin illan asiakkaisiin henkilökohtaisesti, lausunnon lopussa sanotaan.

Lausunnon on allekirjoittanut hotellinjohtaja Eerika Rinne.

Jahangiri kiitti Naantalin Kylpylää sen julkaisemasta lausunnosta X:ssä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jahangiri kommentoi maanantaina MTV Uutisille keikallaan tapahtunutta häiriötilannetta. Hän painotti, että häiriötilanne kesti viitisentoista minuuttia eikä kyse ollut mistään yksittäisestä vitsistä.

MTV Uutisille on aiemmin kerrottu, että tilanne eskaloitui, kun Jahangiri kertoi yleiseen maailmantilanteeseen ja sotaan liittyvän vitsin. 

– En tiedä, mistä nainen suuttui. Se ei ollut mikään yksittäinen juttu, Jahangiri sanoi.

58 sekuntin mittaisella videolla nainen huutaa Jahangirille raivokkaasti ja koomikko vastaa samalla mitalla. Jahangiri kertoi, että hän oli tarjoutunut tätä ennen useaan otteeseen palauttamaan seurueelle rahat, mikäli he poistuisivat paikalta. Seurue ei kuitenkaan halunnut poistua. 

Lopulta tilanne kärjistyi aggressiiviseen huuteluun, jonka päätteeksi seurueen jäsen lähestyi uhkaavasti koomikkoa lavalla. 

Tämän jälkeen Jahangiri poistui lavalta ja päätti keikkansa. Tätä ei enää näy paikalta otetulta videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat