Bundes-Luke: Joel Pohjanpalo vahvisti helpottavan tiedon – EM-kisat eivät ole vaarassa

Suomalaiset jalkapallofanit ehtivät säikähtää perjantaina pahanpäiväisesti, kun hyökkääjä Joel Pohjanpalon seura Union Berlin kertoi suomalaisen jäämisestä sivuun viikonlopun ottelusta. Pohjanpalo itse kertoi Bundes-Luke-podcastin haastattelussa, että kyseessä on vain varotoimenpide. 

Seura ei kertonut twiitissään Pohjanpalon vamman laadusta tarkemmin. 

– Tämä on oikeastaan varotoimenpide, ei mikään isompi. Syy oli se, että ensimmäisellä minuutilla vaihdosta kentälle tullessani Leverkusenia vastaan päätin yrittää saksipotkua rangaistusalueen ulkopuolelta ja vedin huti pallosta. Polvi vähän yliojentui siinä, Pohjanpalo kertoi podcastissa.

– Tilanne ei ollut paha, sillä pelasin koko pelin ja treenasin vielä alkuviikosta. Kuvasimme polven varmuuden vuoksi torstaina ja sen perusteella kaikki oli kunnossa. Sen verran polvi on kuitenkin ottanut hittiä, ettei kannata ottaa turhaa riskiä.

Pohjanpalo jää huoltamaan polveaan tulevaksi viikoksi Saksaan ja liittyy Huuhkajiin vasta 29.5. pelattavan Ruotsi-ottelun jälkeen.

– Polvea on katsonut lukematon määrä lääkäreitä. Yksimielinen mielipide oli se, ettei EM-kisat ole missään nimessä vaarassa. Treenasin ja pelasin kyseisellä polvella jo, eli kyseessä on varotoimenpide.

Suomen kisataival käynnistyy 12.6. ottelulla Tanskaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat